טריגליצרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגליצרידים
    מיכאלה
    05/07/2011

שלום רב

אני בת 22,בריאה..עשיתי לאחרונה בדיקת דם והרופא מצא כי יש לי טריגליצרידים גבוהים.כל שאר הערכים היו תקינים(כולסטרול,סוכר,ויטמינים וכו...).הרופא הסביר כי מדובר בשומנים ושעליי לעשות דיאטה אך לא הבנתי יותר מדי מה לעשות כי זו פעם ראשונה שיש לי את הערך הזה גבוה בבדיקות.
    אשמח להסבר - מה הכוונה בטריגליצרידים ובאיזה סוג דיאטה עליי להתמקד - האם להימנע מסוג מאכלים מסויים וכו...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

• טריגליצרידים - מה הרמה? גובה? משקל?

אהרון רזון
    05/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכאלה
    05/07/2011

הגובה שלי הוא 1.68,משקל 95.

הטריגליצרידים יצאו 280. מדובר בבדיקה חוזרת ,בבדיקה הראשונה שנעשתה לפני חודשיים יצא 230.

המלצות לתזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגליצרידים - תגובה

אהרון רזון
    05/07/2011

טריגליצרידים הם סוג של שומן בדם. רמה גבוה מעלה את הסיכון לסבול ממחלות קרדיו-וסקולריות וסוכרת. אצלך זה כמעט כפול מהרמה התקינה המירבית (150).
    הרזיה של 20- 25 ק"ג על ידי דיאטה (חשוב שתהיה דלת פחמימות!) ופעילות גופנית אירובית סדירה (אחרי קבלת אישור מרופא המשפחה) יורידו את רמת הטריגליצרידים לטווח התקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו