לא מצליחה להוריד במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד במשקל
    מעין
    05/07/2011

בוקר טוב,
    שמי מעין ואני שוקלת 67 קילו והגובה שלי הוא 171.
    משקל היעד שלי הוא 60-62.
    מזה כחודשיים אני מקפידה על דיאטה של סלט גדול בצהריים (המורכב מחסה, ירקות שונים, טונה וביצה) ובערב אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם גבינה וביצה או סלט טונה. (לצערי הלו"ז היומי שלי לא מאפשר לי לאכול משהו בבוקר...)
    בנוסף, אני מקפידה לשתות מעל 10 כוסות מים ביום+ בין 3-4 פעמים בשבוע אני עושה הליכה של שעה בערך.
    עד כה לא היה שום שינוי במשקל שלי.
    האם יש משהו שאני עושה לא נכון?
    אשמח לעצות:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להוריד במשקל

הוספת תגובה

• היי

מיכאלה
    05/07/2011

אני לא דיאטנית או מומחית בתזונה ,אבל הייתי אצל לא מעט דיאטניות וכולן הדגישו את הנושא של הארוחת בוקר שהיא ממש ממש ממש חשובה- היא תגרום לך להתחיל את היום בצורה יותר רעננה ועם יותר אנרגיות.ואת גם תרגישי שהרעב יותר מאוזן.

ואם אין לך זמן לאכול בבוקר שזה מאוד מאוד הגיוני אז תקחי לך משהו שלא ידרוש זמן הכנה ותוכלי לאכול בדרך -תאכלי פרי או תשתי יוגורט,אולי תכיני סנדוויץ בערב לפני ובבוקר פשוט תוציאי מהמקרר ושימי בתיק?
    אני אישית התחלתי לקום רבע שעה לפני שזה קצת יותר קשה אבל נותן לי לשבת לאכול בנחת 10 דקות אני ממש מרגישה שהיום שלי הוא אחר כשאני עושה את זה.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד במשקל - כן אפשר

אהרון רזון
    05/07/2011

משקלך תקין לחלוטין, לכן הגוף מסרב לרדת במשקל. את תוכלי בכ"ז לרזות (לא בטוח
    שצריך) אם תוסיפי לא רק ארוחת בוקר אלא תאוכלי ארוחות קטנות כל 3 שעות. גם פרי או פרוסת לחם מרוחה באבוקדו\טחונה\גבינה או יוגורט הן ארוחות. כמו כן, הרחיבי את הפעילות הגופנית שאת עושה לכל יום והוסיפי אימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו