גלולת הזהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת הזהב
    bar zohar
    07/07/2011

אני לוקחת את הכדורים האלה כבר כמעט חודשיים לא רצוף כל יום וירדתי שמונה קילו נכון, אני יודעת שברגע שאפסיק לקחת אותם לגמרי אני יעלה. אפילו שאומרים שלא, אבל מה לעשות זה קשה בכל הדרכים האחרות לא החזקתי מעמד יותר מידי זמן. בשבוע הראשון היו לי כאבי ראש, סחרחורות, מיגרנות, וכל מיני תופעות לוואי. או שזה בגלל הכדורים או שזה פסיכולוגי כי אמרו לי שכך יהיה... כך או כך אני ממליצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולת הזהב

הוספת תגובה

• בחרת בדרך הרעה מכולן.

אהרון רזון
    07/07/2011

תרופות לרזיה מזיקות לבריאות ולא עוזרות לטווח ארוך. את לא תוכלי לקחת כדורים כל החיים וכשתפסיקי כל המשקל יחזור עם ריבית, אחוז שומן גבוה יותר ושרירים מדולדלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה קנית אותם?

אלונה
    09/07/2011

היייייי אני גם רוצה אותם איפה קנית אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה

רחלי
    26/10/2011

גלולת הזהב: לאלה שרוצים תוצאות מהירות וללא דיאטה ללא כושר גופני,בקיצור לאלה שנמאס להם מלנסות כל מיני שיטות.
    תזונה נכונה כולנו יודעים מה זה אומר,לאכול 3 ארוחות ביום+ירקות חופשי ונשנוש בריא בין לבין....אבל אין לנו תזמן להשקיע בארוחות האלה ולעקוב אחריהם.לכן אני ממליצה בחום על הכדורים.ירדתי במשקל קרוב ל9 קילו בחודשיים וחצי.למרות שאני לא מסתכלת על המשקל כמו שאני רואה בהקפים של הגוף את ההורדה .ירדתי ב2 מידות.
    הרגשה כייפית,הפסקתי לחודש ועכשיו אני מתחילה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות הזהב

jovi
    11/11/2011

יש תופעות לוואי?? הזמנתי את הכדורים האלו ואני ממש רוצה לקבל איזשהו מידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו