פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית
    רלי
    08/01/2008

בס"ד
    מדברים כאן הרבה על פעילות גופני בפועל אין לי הרבה זמן לזה אבל אני עובדת בעבודה פיזית מאומצת מאוד עם ילדים אני בקושי יושבת האם זה לא מספיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית

הוספת תגובה

• שלום רלי

ד''ר רוני חרמון
    09/01/2008

פעילות גופנית אינה מורידה במשקל . אבל פעילות גופנית בשילוב עם דיאטה מזרזת את קצב הירידה במשקל ומחטבת את הגוף. בנוסף גוף שרירי קל יותר לשמור על הישגי הירידה במשקל, כך שאם את עושה דיאטה נכונה גם ללא התעמלות תרדי במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורידה, גם מורידה

אהרון
    09/01/2008

אם עושים הרבה ונכון, שורפים הרבה תוך מניעת אבוד מסת השרירים, שיפור סיבולת לב-ראיה וכושר כללי, יצירת מצב רוח טוב, מניעת תיסכול ובעיקר שמירה לאורך זמן. למי שיש לו עודף אמיתי , ואני לא מתכוון לבחורות שהעודף רק בדימיון, הפעילות הגופנית האפקטיבית תעשה את עיקר העבודה. כמובן שלא צריך לקזז את ההוצאה הקלורית על ידי אכילת יתר.
    לגישה הזאת יש גם מגרעת אחת: היא פוגעת בהכנסת העוסקים בתעשית הדיאטות, והמבין יבין את רוח חלק מן התשובות שמקבלים בפורום.
    אין הרזיה בריא ועמידה ללא פעילות גופנית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו