טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא משילה מהמשקל למרות שאני אוכלת נכון ובריא ועובדת קשה במכון!למה זה נתקע ככה?..אני מתחילה להתייאש אני לא רואה תוצאות אני מטר 62 ושוקלת 61 קילו אבל אני רוצה להרזות התפריט שלי הוא בוקר נס קפה חצי כפית סוכר וחלב 1 אחוז שומן+צלוחית עם 30-40 גרם קוסקוס וחלב חם רבע כפית חמאה ומלח.
לפני אימון-בננה ארוחת צהריים דג סלומון\טלפיה\חזה עוף\עוף בתנור\קציצות בשר עם והכל מבושל בדר"כ עם ירקות בנוסף לכך סלט חסה\כרוב גדול עם עגבנייה ובצל
בערב-2 חטיפי אנרגיה כל אחת כ 90 קל' ואולי יותר מאוחר פרי\או נס קפה
ואני לא מרזה!אני חושבת שהתפריט בסדר גמור ולא עתיר בשומן,יתרה מזאת אני מתאמנת כל השבוע יום כן ויום לא בפעילות אןארובית{מכשירים על שרירים}וכל יום פעילות ארובית של שעה בריצה,הליכה,אלפיטוקל,אני עובדת קשה ואני לא רואה שינוי..מה לא בסדר איתי?!! אני מתחילה להתייאש......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אודליה, מצבי זהה לשלך. 1.58 משקל 59 פעילות מטורפת בחדר כושר ואין שום שינוי ולו של 100 ג'. תזונה מאוזנת + . אנשים סביבי חושבים שאני סובלת מרוב שאני אוכלת כל כך מוקפדת. אני נמנעת כמעט מכל הדברים שאני אוהבת ובעבר היו הכי בסיסים בשבילי... מה נעשה? ממש לא נתייאש. את בטוח רואה שינוי בעיצוב גופך ולא פחות חשוב מלרדת במשקל את בוודאי שומרת עליו ולכן תהי מרוצה ותביני שזה לא משהו טריויאלי. גם לשמור על המשקל זו משימה קשה. אני מצידי הפסקתי לצפות לראות שינוי ואני חיה עם המצב ומידי בוקר משתדלת להשלים איתו. משכנעת את עצמי שישי לי אופי :).. תחייכי והכל יהיה בסדר. את לא שמנה בסך הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה זה לא קל ובעיקר צריך סבלנות אורך רוח ודבקות במטרה. דיאטה צריך לדעת לעשות ולא מספיק לאכול תפריט שקיבלת ממישהו או שחישבת את הקלוריות שלו. אם הדבר חשוב לך את חייבת לקבל יעוץ ממקצוען.
ברור לי שבדיאטה צריך סבלנות ולא מרזים ביום אחד,אבל בכל זאת זה מייאש,לפחות לראות קצת שינוי...אני עובדת קשה ואגב אני אוהבת לעשות ספורט אבל גם אוהבת לראות את התוצאות... בקיצור כנראה שאני באמת צריכה להשלים עם זה שאני לא אראה שינויי בזמן הקרוב... בקשר לייעוץ שאמרת , הלתי פה לתזונאית והיא נתנה לי תפריט של איזה 2000 קלוריות ואני לא מתכוונת לעשות אותו,זה לאנראה לי הגיוני....אני גרה בחו"ל ותפיסת הדיאטה שלהם שונה מהארץ...
לא נורא,תודה בכל אופן,יום טוב...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד