אפשר להרזות באיטליה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להרזות באיטליה?
    יעלה כהן
    10/07/2011

אני רוצה לטוס לאיטליה אבל מתה מפחד שאני אשמין בטירוף. אני נוסעת בעיקר כי האוכל שאני הכי אוהבת הוא אוכל איטלקי. שבד"כ בא עם איזה רוטב מוקרם וטוב. לפעמים נראה לי שעדיף לא לנסוע לשם בכלל. מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר להרזות באיטליה?

הוספת תגובה

• אפשר להרזות באיטליה?-כן, וגם להשמין

אהרון רזון
    11/07/2011

הכול עניין של כמות. אם תאוכלי מעט מכל מה שאת אוהבת, תוותרי על לחם ועל מאכלים שיש לך בבית, תלכי הרבה ברגל (אפשר גם לרוץ), תשתי רק מים - יש סיכוי שלא תשמיני ואפילו תמשיכי לרזות (פחות ייתכן!)
    נסיעה טובה ובתאבון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ולא

מליסה
    11/07/2011

אחות שלי הייתה בצרפת בטיול מאורגן, הריצו אותם שם לכל מגדל אייפל למעלה ולמטה, נכנסו למוזיאונים יצאו, כל היום על הרגלים, פה פארק שם מוזיאון, כל ערב היא ובעלה היו מעולפים בבית מלון. כמה שהם אכלו טוב, הם ירדו כל אחד ב-5 קילו, אז תעשי לי טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

יעלה כהן
    22/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו