למה הפסקתי לרדת במשקל?!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הפסקתי לרדת במשקל?!!
    s.12
    12/07/2011

שלום
    אני אחרי לידה-9 חודשים
    עליתי הרבה בהריון עד שהגעתי בערך ל-100 קילו!!!!! לפני הריון הייתי 63 קילו
    כשילדתי הייתי 97 קילו -אני בת 26 גובה 160
    התחלתי לרדת (הנקתי 5 חודשים והפסקתי) ירדתי באופן משמעותי כיום אני 77 קילו אך לצערי כבר שלושה חודשים לא ירדתי גרם אחד (הערה*כל הזמן ירדתי ללא דיאטה או אימוני ספורט) היום אני תקועה במשקל הזה התחלתי להתאמן קצת 20 דקות שלושה ימים בשבוע (הליכה בהליכון) אני צמחונית לא אוכלת הרבה ממתקים ולא שותה חוץ ממים נסקפה ותה כל המשקאות כמו קולה מיץ לא נוגעת אז למה אני לא מרזה (מתקשה להיכנס לדיאטה)
    אני רוצה לשמוע את עצתכם בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הפסקתי לרדת במשקל?!!

הוספת תגובה

• ההסבר פשוט (פשטני) ביותר

אהרון רזון
    12/07/2011

המאזן האנרגטי שלך אינו שלילי, כלומר אינך שורפת יותר ממה שאת אוכלת. השאלה הפחות פשוטה היא למה זה קורה ואיך מתקנים את המצב.
    אפשרות אחת היא שקצב חילוף החומרים שלך הואט. אפשרות אחרת היא שאת אוכלת יותר (קלורית) ממה שמשערת באופן סוביאקטיבי. אגב, בד"כ לצימחוניים קשה יותר לרזות.
    אני לא יודע מה נקרא אצלך "הרבה ממתקים", ומה לגבי המאפים, המטוגנים, המאכלים עם אחוז שומן גבוה, הפירות, תפו"א וכו"?
    הפעילות הגופנית שלך לא תורמת באופן משמעותי להרזיה. לפחות שעה כל יום ועוד פעמים, שלוש בשבוע אימון כוח ,בנוסף לוויתור מוחלט על מתוקים, דברי מאפה, אוכל מטוגן ושמן, חטיפים, דגני בוקר מעובדים והגבלת צריכת פחמימות מרוכזות (לחם, אורז, פסטה, תפו"א וכו") ירזו אותך באופן מוחשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו