טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה, כבר עבר חודש וחצי כשהתחלתי במשקל 61.5, היום אני שוקלת 58.3 ומאושרת, אבל היעד הסופי הוא 57. לצערי אני שוב אהיה מוגבלת בספורט, אבל אני משתדלת ללכת כמה שיותר ולעלות מדרגות, להאריך דרכים וכו' ( זה נשמע מצחיק).
האמת, נמאס לי לספור קלוריות, אבל אני לא מצליחה להימנע מזה, וזה מבאס. אני מנהלת יומן אכילה של נטוגרין, ומה שאני הכי מקפידה עליו זה היחסים של פחמימות שומנים וחלבונים, לא ממש הקפדתי על זה פעם גם בדיאטות, אבל שמתי לב שמאז שהתחלתי להקפיד אני יורדת ממש יפה!
הייתי רושמת פה את התפריט שלי, אבל זה מיותר כי בסוף מה שחשוב זה היחסים בין שומנים חלבונים ופחמימות מה שיוצא לי בימן אכילה בממוצע זה ככה: 1000-1100 קלוריות ( אני בטוחה שבפועל זה יותר כי מאיפה אני יודעת איך הם מכינים את האוכל בבסיס) פחמימות יוצא לי בערך 130-140 גרם, חלבון 50-60 גרם ושומן 25-28 גרם
מה אתם אומרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כצפוי, את מצליחה טוב מאוד וממשיכה לעשות את הדבר הנכון למרות ההכרח בהגבלת הפעילות הגופנית. החלוקה בין אבות המזון נכונה, בתקווה שגם המרכיבים בריאים לרוב. אני הייתי מציע לך "להגמל" בהדרגה מספירת קלוריות (בה לא תוכלי להתמיד כל החיים) תוך מעבר לאכילה אינטויטיבית, כי בתור בוגרת מצטיינת של פורום זה, ידע לא חסר לך. כשתחדשי את הפ"ג במלואה, יהיה רצוי להגדיל את היקף התפריט. אני מאחל לך את המשך ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים