טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 24 גובה 1.63 ושוקלת 61 קילו.. ברצוני להוריד קצת במשקל {4-5} קילו כי אני לפני חתונה {עוד 4 חודשים} התחלתי לעשות תפריט שאני בניתי לעצמי ככה ורציתי לדעת אם זה נכון ?הגיוני?ומה צריך לשפר,והאם זה יעזור לי לרדת ואם כן אז תוך כמה זמן?... זה התפריט: בוקר:נס קפה עם מעט חלב 1% וחצי סוכרזית+פרוסה אחת של לחם רגיל+גבינה עם זיתים 5% {כף גדושה}+3 עגבניות שרי.
ביניים:פרי/2 גריסיני{בגלה שווה ערך ל20 קלוריות לאחד}
צהריים:מנת חלבון:דג/בשר/חזה עוף/ ו3 כפות פחמימה{אורז,פסטה,תפוח"א וכו'..}+סלט ירקות עשיר הבישול של האוכל הוא עם כף שמן...
ביניים:שקית במבה 15 גרם+פרי
ערב:3 כפות קוטג/גבינה/מעט טונה/ביצה/+עגבניות שרי.
וכמובן הרבה מיםםם...אשמח לתשובה,וגם לדעת כמה קלוריות בתפריט בערך.... תודה מקרב לב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה התפריט: בוקר:נס קפה עם מעט חלב 1% וחצי סוכרזית+פרוסה אחת של לחם רגיל+גבינה עם זיתים 5% {כף גדושה}+3 עגבניות שרי. ****גבינה 3% ללא זיתים. לחם רגיל מחיטה מלאה. עוד ירק אחד , לפחות.
ביניים:פרי/2 גריסיני{בגלה שווה ערך ל20 קלוריות לאחד} ***וותרי על גריסיני. פרי זה בסדר
צהריים:מנת חלבון:דג/בשר/חזה עוף/ ו3 כפות פחמימה{אורז,פסטה,תפוח"א וכו'..}+סלט ירקות עשיר הבישול של האוכל הוא עם כף שמן... ****הבישול ללא שמן. פחמימה לא כל יום.
ביניים:שקית במבה 15 גרם+פרי ****רק פרי או יוגורט. את הבמבה נשאיר לילדים, אם כי גם להם לא מומלץ.
ערב:3 כפות קוטג/גבינה/מעט טונה/ביצה/+עגבניות שרי. *****לא רק שרי אלא סלט מגוון.
וכמובן הרבה מיםםם...אשמח לתשובה,וגם לדעת כמה קלוריות בתפריט בערך.... ****אני לא מתעסק בקלוריות, אם חשוב לך, חשבי בעזרת טבלאות.
פעילות גופנית סדירה הכרחית להרזיה בריאה ועמידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים