שאלה הקשורה בספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה הקשורה בספורט
    בר
    12/07/2011

לפני כחודשיים התחלתי לרות והרזתי יפה אך לאחר זמן מה זה כאילו הפסיק להשפיע עליי והתחלתי להשמין בהדרגה למרות שאני עדיין רץ באותה התדירות ואוכל אותו הדבר כמו מלפני ואז עברתי לשחייה ושוב הרזתי יפה אבל לאחר שוב פרק זמן של כחודש זה שוב לא השפיע עליי והפסקתי להרזות ושוב השמנתי מעט למרות שלא שיניתי את הספורט וגם לא את התזונה.
    האם יש סיבה מיוחדת למה שמתרחש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה הקשורה בספורט

הוספת תגובה

• גיל, גובה, משקל נוכחי והתחלתי?

אהרון רזון
    12/07/2011

האם לפני שהתחלת לרוץ עשית דיאטה? אם כן, כמה רזית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

בר
    13/07/2011

עשיתי דיאטה לפני כ3 שנים, הורדתי 30 קילו.
    בהתחלה שקלתי 90.
    בסוף 30.
    לפני כשנה העלאתי ל75.
    אני בן 20.
    גובה 174.
    וכשהתחלתי לעשות ספורט(לפני כמה חודשים) לא שיניתי תזונה אכלתי כרגיל אך עשיתי ספורט וזה כמו שאמרתי כאילו השפיע עליי לשבוע שבועיים וירדתי במשקל אך לפתע הירידה הפסיקה והייתה עלייה וכל פעם שאני מחליף תחום ספורט זה חוזר חלילה.
    למה זה קורה והאם יש דרך לעצור את התופעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף 60 - תיקון

בר
    13/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן - תגובה

אהרון רזון
    13/07/2011

הגוף שלך לא היה רגיל למאמץ חריג, וכשהתחלת לעשות פ"ג הוא "הופתע" והגיב בהרזיה עד שהתארגן והתאים את משק האנרגיה למשטר החדש. בנוסף לכך, בהתחלה איבדת נוזלים שחזרו אחרי שהגוף התרגל, וזה גרם לעליה במשקל.
    כשהתחלת ספורט חדש, הפעלת מערכות אחרות ושוב הגוף "הופתע" והגיב בהרזיה עד שהתרגל ושאף לחזור למשקל הקודם בהתאם לתכנון הגנטי.
    אם תרחיב את היקף הפעילות הגופנית, תגוון אותה ותצמצם את התפריט (אם יש מקום), ההרזיה תתחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן בעיה

דן
    13/07/2011

אם אני יגדיל את היקף הפעילות הרי שתהיה הרזיה אך הגוף שוב יתרגל ואז שוב אני יפסיק להרזות.מה עושים?
    דבר שני זה לא נראה לי נוזלים כי אני נראה יותר שמן והיקף המותניים גם יתרחבו....
    אני אוכל 2000 קלוריות ביום ככה שלרדת מזה לא נראה לי שיקרה.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן בעיה - תגובה

אהרון רזון
    13/07/2011

אם אתה לא מסוגל לרדת מתת ל-2000 קק"ל וגם לא מוכן להגביר את הפעילות, אין לי הצעה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו