טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כחודשיים התחלתי לרות והרזתי יפה אך לאחר זמן מה זה כאילו הפסיק להשפיע עליי והתחלתי להשמין בהדרגה למרות שאני עדיין רץ באותה התדירות ואוכל אותו הדבר כמו מלפני ואז עברתי לשחייה ושוב הרזתי יפה אבל לאחר שוב פרק זמן של כחודש זה שוב לא השפיע עליי והפסקתי להרזות ושוב השמנתי מעט למרות שלא שיניתי את הספורט וגם לא את התזונה. האם יש סיבה מיוחדת למה שמתרחש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשיתי דיאטה לפני כ3 שנים, הורדתי 30 קילו. בהתחלה שקלתי 90. בסוף 30. לפני כשנה העלאתי ל75. אני בן 20. גובה 174. וכשהתחלתי לעשות ספורט(לפני כמה חודשים) לא שיניתי תזונה אכלתי כרגיל אך עשיתי ספורט וזה כמו שאמרתי כאילו השפיע עליי לשבוע שבועיים וירדתי במשקל אך לפתע הירידה הפסיקה והייתה עלייה וכל פעם שאני מחליף תחום ספורט זה חוזר חלילה. למה זה קורה והאם יש דרך לעצור את התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגוף שלך לא היה רגיל למאמץ חריג, וכשהתחלת לעשות פ"ג הוא "הופתע" והגיב בהרזיה עד שהתארגן והתאים את משק האנרגיה למשטר החדש. בנוסף לכך, בהתחלה איבדת נוזלים שחזרו אחרי שהגוף התרגל, וזה גרם לעליה במשקל. כשהתחלת ספורט חדש, הפעלת מערכות אחרות ושוב הגוף "הופתע" והגיב בהרזיה עד שהתרגל ושאף לחזור למשקל הקודם בהתאם לתכנון הגנטי. אם תרחיב את היקף הפעילות הגופנית, תגוון אותה ותצמצם את התפריט (אם יש מקום), ההרזיה תתחדש.
אם אני יגדיל את היקף הפעילות הרי שתהיה הרזיה אך הגוף שוב יתרגל ואז שוב אני יפסיק להרזות.מה עושים? דבר שני זה לא נראה לי נוזלים כי אני נראה יותר שמן והיקף המותניים גם יתרחבו.... אני אוכל 2000 קלוריות ביום ככה שלרדת מזה לא נראה לי שיקרה. מה עושים?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד