תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    דנה
    09/01/2008

שלום, אני בחורה בת 21 גובה 1.60 ומשקלי 57, אני יודעת שזה משקל סביר אבל ממש הייתי רוצה להוריד עוד כ-3 ק"ג. אף פעם לא עשיתי דיאטה ואני לא כל כך יודעת איך להתחיל ומה לאכול. ממש הייתי רוצה לקבל המלצות על תפריט שיעזור לי להגיע למטרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• הנתונים שלך לא מצדיקים דיאטה

אהרון
    09/01/2008

אלא תזונה נכונה ופעילות גופנית אירובית. רצוי גם אנאירובית אך בשלב זה אינה קריטית.
    זה שעד עכשיו לא עשית דיאטה זה יתרון, הגוף שלך יגיב טוב להגברת שריפת קלוריות על ידי פ"ג.
    אם את לא בתהליך עליה במשקל המשיכי לאכול כמו עד עכשיו מבחינה כמותית (קלורית) תוך מעבר ליישום עקרונות התזונה הנכונה. פעילות אירובית אפקטיבית של לפחות שעה ביום תשיל מעליך את הקילוגרמים המיותרים בדרך הבריאה, בלי תסכולים והתקפות זלילה. תקראי בפורום מה קורה לאלה
    שבחרו בדיאטת רעב או אפילו בדיאטה מתונה ללא צורך אמיתי. אני לא ממליץ לך להכניס את הגוף לסיחרור שסופו ידוע מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

מוניקה קרן
    10/01/2008

שלום דנה,

אני ממליצה לך לנקוט במספר כללים בסיסיים של אכילה נכונה ואורח חיים בריא ולהמשיך משם.

לאכול בישיבה, רצוי במטבח/ פינת אוכל.
    את שאריות המזון לזרוק לפח ולא לפה.
    בזמן הארוחה רק לאכול – לא לדבר בטלפון, לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לנהוג במכונית, לקרוא עיתון וכד'.
    לאכול לאט, בנגיסות קטנות וללעוס היטב.
    לא לדלג על ארוחות. לאכול ארוחת בוקר, צהריים וערב + ארוחות ביניים.
    להשתדל לאכול בשעות קבועות.
    מומלץ לאכול מזון מגוון, מכל קבוצות המזן, שפע ירקות, פירות, דגנים רצוי מלאים, מוצרי חלב עד 5% שומן, קטניות, דגים ובשר.
    לצמצמם צריכת מזון מטוגן, חטיפים וממתקים.
    לשתות 10-12 כוסות מים ליום.
    לבצע פעילות גופנית אירובית, כמו הליכה של כ-45-60 דקות, 5-7 ימים בשבוע.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו