טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בחורה בת 21 גובה 1.60 ומשקלי 57, אני יודעת שזה משקל סביר אבל ממש הייתי רוצה להוריד עוד כ-3 ק"ג. אף פעם לא עשיתי דיאטה ואני לא כל כך יודעת איך להתחיל ומה לאכול. ממש הייתי רוצה לקבל המלצות על תפריט שיעזור לי להגיע למטרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלא תזונה נכונה ופעילות גופנית אירובית. רצוי גם אנאירובית אך בשלב זה אינה קריטית. זה שעד עכשיו לא עשית דיאטה זה יתרון, הגוף שלך יגיב טוב להגברת שריפת קלוריות על ידי פ"ג. אם את לא בתהליך עליה במשקל המשיכי לאכול כמו עד עכשיו מבחינה כמותית (קלורית) תוך מעבר ליישום עקרונות התזונה הנכונה. פעילות אירובית אפקטיבית של לפחות שעה ביום תשיל מעליך את הקילוגרמים המיותרים בדרך הבריאה, בלי תסכולים והתקפות זלילה. תקראי בפורום מה קורה לאלה שבחרו בדיאטת רעב או אפילו בדיאטה מתונה ללא צורך אמיתי. אני לא ממליץ לך להכניס את הגוף לסיחרור שסופו ידוע מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה לך לנקוט במספר כללים בסיסיים של אכילה נכונה ואורח חיים בריא ולהמשיך משם.
לאכול בישיבה, רצוי במטבח/ פינת אוכל. את שאריות המזון לזרוק לפח ולא לפה. בזמן הארוחה רק לאכול – לא לדבר בטלפון, לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לנהוג במכונית, לקרוא עיתון וכד'. לאכול לאט, בנגיסות קטנות וללעוס היטב. לא לדלג על ארוחות. לאכול ארוחת בוקר, צהריים וערב + ארוחות ביניים. להשתדל לאכול בשעות קבועות. מומלץ לאכול מזון מגוון, מכל קבוצות המזן, שפע ירקות, פירות, דגנים רצוי מלאים, מוצרי חלב עד 5% שומן, קטניות, דגים ובשר. לצמצמם צריכת מזון מטוגן, חטיפים וממתקים. לשתות 10-12 כוסות מים ליום. לבצע פעילות גופנית אירובית, כמו הליכה של כ-45-60 דקות, 5-7 ימים בשבוע.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד