ייעוץ בנוגע לסוג דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנוגע לסוג דיאטה
    קרן
    17/07/2011

שלום רב,
    בת 34, 1.66, 69 קילו. לפני כשנה וחצי שקלתי 66 ועשיתי דיאטה מאוזנת בפיקוח דיאטנית של 1200 קלוריות ביום ללא פחממות מהשעה 17:00 (הדיאטה של מירי בלקין). ירדתי ל-61 קילו. לאט לאט חזרתי לסורי, וכעת אני שוקלת 69... לפי המחשבון של ה"כללית", אני אמורה לצרוך 1800 קלוריות כדי לרזות. האם זה הגיוני? האם בזה שצרכתי כמעט שנה רק 1200 קלוריות לא הרס לי את מנגנון חילוף החומרים וגרם לגופי להתרגל לכמות כה נמוכה של קלוריות, ולכן עליתי עוד 3 קילו מעבר למשקל ההתחלתי שלפני הדיאטה? אשמח לתשובות, אני ממש מבולבלת כבר ומאוד רוצה לרזות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בנוגע לסוג דיאטה

הוספת תגובה

• יש סיכוי טוב לרזות....

אהרון רזון
    17/07/2011

אם הפעם תעשי את הדבר הנכון.
    עם כל הכבוד למירי בלקין, המנעות מפחמימות מהשעה 17:00 נשמע כמו גימיק. כן הפחתה משמעותית בכמות הפחמימות, אבל לאו דווקא משעה מסויימת. אם כי אני לא מעודד ספירת קלוריות שלא הוכיחה את עצמה לאורך זמן (מי כמוך יודע את זה...), לאור
    ה"הסטוריה" שלך (ירידה אפשרית בקצב חילוף החומרים?), עם 1800 קק"ל יהיה קשה לרזות בקצב מעודד, אלא אם תבצעי פעילות גופנית אירובית במינון גבוה . מלבד זה, ספירת קלוריות למרות פיקוח דיאטנית לא מנעה ממך חזרה לסורך. הפעם יש לנסות משהו שונה ובריא ש(כמעט) תמיד נותן תוצאות. יש רק לקוות שזה מתאים לך.
    המנעות מוחלטת מסוכר, קמח, אורז ודגנים אחרים, תפו"א, בטטה. יש להגביל את הפירות לשלושה ביום ולאכול חופשי ירקות טריים מכל הסוגים וצבעים (גם בהם יש פחמימות, אך בריכוז נמוך), רצוי כמנה ראשונה של כל ארוחה עיקרית.גבינות ובשר רזים בלבד, ביצה, דג טרי 3-4 פעמים בשבוע. לשתות רק מים או סודה.
    כתנאי להצלחה מוחשית היא פעילות גופנית אירובית כחלק מסדר היום הקבוע, לפחות שעה
    וגם אימוני כוח לבלימת איבוד מסת שריר 2-3 פעמים בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך...

קרן
    17/07/2011

ההצעה שהצעת לי נשמעת הרבה יותר קשה מהדיאטה של אי אכילת פחממות מ: 17:00. לא נראה לי שאצליח לעמוד בדבר כזה לאורך זמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו