שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    סניטה
    29/01/2007

שלום...
    יש לי שאלה..
    אני נערה בת 18 פלוס..מטר 155
    מזה כשנתיים גילו לי רגישות לגלוטן ורזיתי המון...
    אבל עדיין נשארה לי מאין בטן כזו..
    איך אוכל להיפטר מזה?!?
    מה עליי לאכול? אני מגובלת מבחינת האוכל אבל נוטה לאכול שטויות...כמו שוקלד במבה וכדומה
    ושאלה נוספת מה המשקל הרצוי לנערה בגילי?
    אשמח לקבל תשובה..

בתודה מראש..!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• משקל תקין

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    29/01/2007

המשקל האידאלי צריך להקבע לפי מדד מסת הגוף ואחוז השומן בגוף.אחוז השומן בגילך צריך להיות בסביבות כעשרים אחוז ממשקל הגוף.זאת ניתן למדוד במיכשור מיוחד הבודק את כמות השומן בגוף.מכשירים אלו נמצאים בד"כ במרפאות להרזיה.מדד מסת הגוף צריך להיות בין 18.5 ל- 24.9
    ומקבלים את התוצאה כאשר מחלקים את המשקל בק"ג בגובה במטרים בריבוע.לפי הנוסחה הפשוטה הזו תוכלי לדעת כמה ק"ג עליך להשיל כדי להגיע למשקל בריא.קצב הירידה במשקל צריך להיות בין חצי ק"ג לק"ג אחד לשבוע בממוצע.הגלוטן זה חלבון הנמצא בדגנים כגון חיטה והיום קיימים מוצרי מזון רבים ללא גלוטן.מאד מומלץ להקפיד על התזונה דלת גלוטן לאנשים הסובלים מצליאק או מרגישות לגלוטן למנוע סיבוכים בעתיד.בקשר לשאלתך בקשר להשטחת הבטן רק בתרגול לחיזוק שרירי הבטן הישרים והאלכסונים ושרירי הגב תוכלי להקטין את היקף הבטן .
    דר' פיגנבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו