דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    A
    20/07/2011

אני חייבת להוריד 8 ק"ג בדחיפות!

משקל 82
    גובה 1.70
    בת 21

מה הזמן הכי מהיר כדי להצליח להוריד את זה?
    אני מוכנה להתאמץ בשביל זה!
    אני רוצה לדעת לגבי תזונה ופ"ג וכיצד לשלב ואת המינון,והכל..

מחכה לתשובה,
    תודה רבה מראש!
    A

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

אהרון רזון
    21/07/2011

אני עדיין דבק בהמלצות שלי אליך מלפני כמה ימים. אם בכל זאת אצה לך הדרך ולא איכפת לך שיש סיכוי סביר להשבר ולחזור למשקל הנוכחי עם ריבית, יש פתרון (שלא מתאים לכל אחד):
    וותרי לחלוטין על סוכר, קמח ודגנים אחרים, תפו"א, בטטה. אכלי כל יום דג טרי איכותי צלוי בלבד ללא רוטב, ביצה קשה ליום, 3 פעמים בשבוע עוף ללא עור ושומן (צלוי או
    מבושל ללא רוטב), ירקות טריים חופשי . שעתיים פעילות גופנית אירובית כל יום וגם אנאירובית 2-3 פעמים השבוע לבלימת איבוד שריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

A
    21/07/2011

קודם כל-תודה!
    לגבי הפחמימות,לוותר לחלוטין?
    ובקשר לדג טרי ואיכותי...אני רוצה לדעת בדיוק למה אתה מתכוון כי אני רוצה לקנות במהרה..איזה דגים טובים?,(ולא יקרים יותר מידי כי דגים טריים זה לא מצרך זול כפי שידוע לי לפחות...) אפשרי לקנות גם בשוק? אני הרי לא אמורה לאכול טונה מישמורים כפי שאמרת...זה פחות טוב לתהליך ההרזיה שברצוני לבצע ולהשיג את המטרה של הפחתת 8 ק"ג ממשקל גופי..

מחכה לתשובתך,ושוב תודה. ;~)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע מה? יש מצב שאני יורדת מהעץ

A
    22/07/2011

חשבתי על זה...זה פטתי.
    אני לא באמת אצליח עם הרעיון הזה..אולי כן,אבל עם מאמץ קשה מידי..

לכן מה שהחלטתי לעשות זו דיאטה שפויה ויחסית מתונה.
    כמו בכל ההמלצות-חצי ק"ג עד ק"ג אחד של הפחתה לשבוע...

אז שיהיה לי בהצלחה! חחח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מאחל לך בהצלחה שבוא תבוא,

אהרון רזון
    22/07/2011

אם תעשי את הדברים הנכונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שוב..

A
    23/07/2011

אני ממש בדיכאון..נראה לי שעצמתי את העיניים כדי לא להתמודד עם המציאות אבל אני יותר כנראה (שמנה) ,מהסרט שאני חייה בו..או יותר נכון-חייתי בו.
    כי האמת המרה זועקת מהמראה,אני פשוט: ש-מ-נ-ה-!
    ולא,אני לא צריכה להרזות 8 ק"ג,אלא הרבה יותר!

אז,אהרון רזון,בבקשה,כמה טיפים אחרונים לפני שהמאבק האמיתי מתחיל!
    אני קוגלגר אם אני לא מורידה את זה עכשיו!!!

אני מרגישה כמו משאית עם מטען כבד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבך אינו מצדיק כניסה לדכאון

אהרון רזון
    23/07/2011

כפי שכתבתי לפני כמה ימים, מצבך אינו קטסטרופלי. לא שזה אמור לעודד אותך, אבל בפורום זה תמצאי בחורות עם עודף גדול בהרבה משלך. קודם כול את צריכה לצאת מדכאון,
    כי זה רק מפריע להשגת המטרה. אולי טיפול פסיכולגי יעזור. שנית את צריכה להפנים שדיאטה אינה מבצע חד פעמי, וזה לא חשוב אם מדובר ב8 קילו או הרבה יותר. את צריכה להיות מוכנה נפשית לשינוי רדיקלי של אורחות החיים עד גיל 120 או כל עוד את רוצה שהמראה לא תכניס אותך לדכאון..
    טיפים של הרגע האחרון לא יעזרו אלא יישום העקרונות הכללים לאורח חיים בריא שיבטיח הרזיה ובעיקר שמירה לאורך ימים. אני מצטט (בערך) מתגובתי להודעה שלך מ 18-07, ולזה אין לי מה להוסיף:

אני מציע להכניס פעילות גופנית לסדר היום שלך. לצמצם דרסטית את המתוקים (לא יותר מפעם, פעמיים בשבוע בכמות קטנה), להמנע משתיה מתוקה, דברי מאפה, אוכל שמן ומטוגן, חטיפים , דגני בוקר וכל מוצר מעובד ומתועש.(לרוב מכילים סוכר, שומן לא בריא ותוספות אחרות). לאכול ירקות מגוונים בשפע, 2-3 פירות ביום, דגים טריים, גבינות ובשר רזים. לחם, אורז ודגנים אחרים - מלאים בלבד וב"קמצנות".. רצוי לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות שיחזיקו את קצב חילוף החומרים ברמה סבירה וימנעו רעב והתקפות זלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי..תודה!

A
    23/07/2011

עזרת לי מאוד!
    מתחילה להפנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו