יורד במשקל אך נראה יותר שומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יורד במשקל אך נראה יותר שומני
    אריאל
    22/07/2011

שמי אריאל בן 22 ושומר על אורח חיים בריא.שוקל כרגע 63.גובה 174.
    עושה פעילות גופנית 5 פעמים בשבוע ואוכל נכון בין 2000 - 1500 קלוריות ביום.
    בחודשים האחרונים כשאני התחלתי לעשות את הכושר והתזונה המשקל שלי ירד מאוד אך במקום להיראות יותר מוצק או מעוצב אני נראה יותר ויותר רופס,כאילו שזה בעצם עליה.אני מתחיל סוג אימון מסויים(למשל ריצה) מרזה טיפה(גם במראה) ואז לאחר כשבוע שבועיים אני חוזר לירידה במשקל ונראה יותר שומני.
    המותניים שלי יותר מלאים ואני נראה באופן כללי יותר ויותר שמן למרות שבמשקל אני מוריד.
    לא יודע מה לעשות לא משנה כמה כמויות אני יקצץ בתפריט או כמה ספורט אני יעשה זה לא עוזר.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יורד במשקל אך נראה יותר שומני - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    23/07/2011

אריאל שים לב לא בריא מה שאת עושה לעצמך ממליץ לך לפנות למשהוא מקצועי שיחווה את דעתו על הגוף שלך. אתה כנראה לא אוביקטיבי ולכן אתה חייב יעוץ לפני שתהיה בסכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אריאל
    23/07/2011

למה אני לא אובייקטיבי?
    תוכל לפרט יותר למה אתה מתכוון בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו