ד'ר נסטור מציע בדיקה במיכשור מתקדם-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד'ר נסטור מציע בדיקה במיכשור מתקדם-
    יעל
    24/07/2011

מה שידוע לי על עצמי שהגוף שלי איטי במטבוליקה ולכן אני מתקשה מאד לרדת במשקל גם כאני שומרת מאד ומתעמלת.
    במה יכולה הבדיקה להואיל לי? היא כנראה תוכיח את מה שאני כבר יודעת .השאלה מה ניתן לעשות מעבר למה שאני כיום כדי להוריד במשקל?
    מה עושה אדם שמתעמל כמעט כל יום שעה ואוכל מעט -יותר מימה שאני כבר עושה?
    לאכול עוד פחות?
    אז למה הבדיקה כדאית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד'ר נסטור מציע בדיקה במיכשור מתקדם- - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    24/07/2011

לשואלת החמודה, את קובעת עובדות אז למה את שואלת ? דיאטה זה הדבר הקשה ביותר לעשות ובכדי להצליח צריך לעשות נכון והרבה זמן. זה לא מבצע חד פעמי. במלחמת העולם השניה אוכלוסיות שלמות רעבו וכולם ירדו למשקל מינימום אף אחד לא נשאר שלם כך שהמטבוליסם יכול להיות איטי אבל בדרך ארוכה ונכונה אפשר לרדת במשקל לכי ליעוץ טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר נסטור מציע בדיקה במיכשור מתקדם- - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/07/2011

שלום שואלת, מפני שקיים במקרה הזה ניגוד אינטרסים אענה באופן כללי. הסיבה שעושים בדיקות מטבוליות היא מיחד להתאים את ההכנסה להוצאה האנרגטית. במקרים רבים, אנשים אוכלים פחות מידי וזה מה שלא מאפשר ירידה במשקל תקינה ולוודא ההירידה הינה של שומן ולא של שריר ונוזלים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו