טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי מחזור היום ואכלתי איזה 6 עוגיות , זה קורה לי כל כמה חודשים אני פשוט לא יכולה לשלוט בצורך במתוק ביום הראשון של המחזור, אני כל כך כועסת על עצמי שאני לא מצליחה להשתלט על זה עד שירדתי כל כך יפה בחודשיים האלה שאני בדיאטה , וזה לא שאני לא מנסה,אני משתדלת כמה שיותר להעסיק את עצמי ואין פשוט לא הולך ולחשוב שמחר יום שבת,היום הכי קשה עבורי בדיאטה, יש למישהו עצה הגיונית שתעזור לי ? ( וזה לא קשור למשמעת עצמית,באמת!) אוף :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם זה קורה רק פעם בכמה חודשים, בטח להרבה בחורות יש סיבה לקנא בך. אצלן קורה פעם בכמה ימים אם לא בכמה שעות. במצבים כאלה, בעיקר אצל בחורות צעירות זה די שכיח. הייתי מיעץ לך לאכול פירות יבשים במקום עוגיות אבל אם זה מספק את הכמיהה שלך לעוגות לכמה חודשים, אפילו לחודש, זה לא נורא. מחר יש יום חדש. (הבעיה שהוא שבת!). את אחת מהבחורות הני רציניות בפורום מבחינת המודעות והעיקביות למרות המעידות שמחוות חלק (כמעט) בלתי נמנע ממשטר הרזיה עיקבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה , וכן רק ביום הראשון של המחזור זה ככה אצלי , אין לך מושג איך ירדתי יפה(4קילו לבנתיים בחודשיים) וכן אפשר גם בלי פ"ג,עובדה ! אני מתמידה כמה שיותר באמת, והרבה זה בזכות העידוד פה,תודה על הכל !!!
את אחת מסיפורי ההצלחה, מעט בזכות הפורום והרבה בזכות הרצינות, ההתמדה והמתינות שלך. כשאין ברירה, כמו אצלך, אפשר לרזות גם בלי פ"ג ועד כמה שאני מכיר אותך תצליחי גם לשמור למרות המגבלה.
אין אפשרות להצליח בדיאטה ללא שליטה עצמית דבקות במטרה ושינוי מנהגי האוכל. כעיקרון אם תחליטי ברצינות שלא תגעי במתוקים ותממשי את זה יש לך סיכוי להצליחה. כמו כן תמיד אפשר לאכול דברים מתוקים שאין בהם קלוריות.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים