אפשרי לרדת 3ק' בשבועיים בדרך בריאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרי לרדת 3ק' בשבועיים בדרך בריאה?
    רקדנית:)
    11/01/2008

שלום, כתבתי פה כבר כמה פעמים בפורום ואהרון נתן לי עצות טובות לתפריט ובסוף כשהבנתי שיש לי 3 שבועות לרזות החלטתי שלא איכפת לי מכלום ואני מתחילה להוריד באופן רציני את מה שאני אוכלת.. אז אמנם התחלתי את הדיאטה שלי באיחור ורק מלפני יומיים בערך אני אוכלת כל יום מתחת ל-600 קל' (לפני כן אכלתי 800 כך שזה לא כל כך משמעותי..) ובאמת ירדתי כבר קצת אבל הבנתי שזה לא בריא אז עכשיו אני חושבת ורוצה ייעוץ, יש לי שבועיים עד למשהו חשוב ואני רוצה עד אז לרזות כמה שיותר בתקווה 3 קל'. איך אני יכולה לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חבל על הבריאות שלך.

אהרון
    11/01/2008

לא הדיאטה המטורפת שלך ולא הרצון האובססיבי יורידו לך 3 ק"ג בזמן כל כך קצר. הנתונים, ההיסטוריה וההיסטריה שלך לא יאפשרו. נקודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן לעשות? אהרון והמומחים תענו

12/01/2008

מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לרדת אבל באמת לרדת(!) באופן בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

יעלי
    13/01/2008

למרות שאני לא מומחית את מוזמנת לשמוע בקולי:
    בואי נתחיל מזה שאת צריכה להעלות את צריכת הקל' ללפחות 1200ביום. פעילות ספורטיבית: 3פעמים בשבוע..כולל הליכות של 45 דק'+
    תזכרי לאכול בוקר,צהריים,ערב+2-3ביניים.
    מים-10 כוסות ביום מינימום!
    ארוחות המורכבות מ-חלבונים,פחמימות ושומנים.
    לוותר ולהימנע מחטיפים,שוקולד וכד'...
    פרוסת עוגה או 2-3עוגיות פעם בשבוע-שבועיים רק אם אתץ ממש רוצה לפנק את עצמך ואת יודעת שאת לא תתמכרי ותאכלי יותר מדי מהם.
    שמנים-כף של שמן זית בסלט מוסיף לא רק טעם.
    מומלץ להימנע מטיגון.
    בשר-בשר רזה ודגים!!! להימנע מהעור שבעוף.
    סלט ירקות כל יום! מומלץ לאכול לפני ארוחות גדולות.
    רטבים וגבינות-עד 5%.
    לחם- לחם דגנים מלא קל.
    3מנות פרי ביום(מומלץ לא לצרוך יותר מדי כי פירות מכילים סוכר ולא קצת,ויש להם ערך קלורי גדול משל הירקות)
    לפחות 5מנות ירק.
    הצעות לארוחות:
    בבוקר: יוגורט עדיף BIO+תוספת של כף גרנולה/קצת פירות יבשים/פירות וכד'...,סלט,2פרוסות לחם קל+ממרח,דגני בוקר+כוס חלב.
    ביניים-פרי. במידה ואת בבצפר אז קחי ירקות,פרי וכריך טעים.
    צהריים:סלט+150 גרם בשר+אורז/תפוחי אדמה/פתיתים וכד'...+אפשר להוסיף שעועית או משו בריא ומשביע מהקטניות.
    ביניים-לחם קל+ממרח/פרי/סלט/יוגורט וכד'...
    ערב-0.5 קופסת טונה בשמן או 1קופסת טונה במים+ביצה קשה+ירקות(אפשר לשלב בסלט)+2פרוסות לחם קל+ממרח טעים+אם לא אכלת יוגורט אז תאכלי בערב.
    לילה-פרי.

מקווה שעזרתי!
    והינה המלצה: קני את הספר 300 טיפים לתזונה נכונה מאת יעל טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נ.

ד''ר רוני חרמון
    13/01/2008

דיאטה יכולה להזיק מאוד לבריאות ולא כדי לסכן את הנכס היקר ביותר שלך.
    אין מספיק נתונים עליך אבל כעיקרון קצב ירידה של קילו וחצי בשבוע הוא קצב ירידה מהיר ומתאים אולי לכאלה שעודף המשקל שלהם גדול מעשרים קילו. בכול מקרה אין זה קצב ירידה רצוי ורק בשל הסיבה שניזכרת מאוחר זה לא אומר שאת צריכה לעשות לעצמך נזק.
    קונקרטית לעינין, אכילה של 600 קלוריות ליום תגרום לך להשמין פי שתיים מיד לאחר הפסקת הדיאטה בעוד שבועיים, הפיתרון הוא לאכול 1000 קלוריות ליום והוציא בספורט 1500 קלוריות ליום.
    גם שתיה של מים רבים תעזור. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

13/01/2008

טוב אחרי שהרגשתי לא טוב הבנתי שהכיוון באמת לא נכון.. אז אני אחזור ל-1000 קל' ואעשה מלא ספורט. יעל תודה על הדוגמה של התפריט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו