צריכה ייעוץ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ...
    מרים
    28/07/2011

אני בת 17.5גובה 1.55 שוקלת היום 48 ק"ג.
    בעיקרון אני יודעת שעפ"י הנתונים זה נורמלי לחלוטין אולם מפסח אני עולה משמעותית במשקל בקצב של 1-1.5 ק"ג בחודש. שקלתי 46 וכעת אני עומדת על 50. (48 זה הממוצע...)
    אני חוששת מכך שאמשיך לעלות במשקל בקצב כזה לאורך זמן אבל כרגע העליה במשקל עושה לי רק טוב.
    אף פעם לא היה לי תפריט מסוים על פיו הייתי אוכלת אלא אכלתי כשהייתי רעבה והפסקתי כאשר שבעתי. היו ימים שאכלתי יותר וימים שפחות, עד היום זה כך. במסגרת הפנימייה אני מתעמלת 4 פעמים בשבוע אימונים משולבים ואני בכושר מצויין.
    בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין. אני מפחדת שאני אמשיך לעלות במשקל וזה כבר לא יהיה אסטטי...

ייתכן שעלי לאכול נכון יותר ולהקפיד על תפריט קבוע ומאוזן? זה לא משהו שעשיתי או שחשבתי שאצטרך לעשות מתישהו. כי מצד שני לא שיניתי את הרגלי האכילה\הכושר שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ...

הוספת תגובה

• צריכה ייעוץ... - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    28/07/2011

שלום מרים,
    לפי הנתונים שמסרת - משקלך באמת תקין.
    אם את מרגישה שאת ממשיכה לעלות במשקל למרות שאת מבצעת הרבה פעילות גופנית, את צריכה לתת דגש יותר על התזונה שלך. זה לא חייב להיות תפריט קבוע אבל בהחלט חשוב להקפיד על ארוחות (גם ארוחות ביניים) מזינות, צריכה של הרבה ירקות, והפחתה של ממתקים / שתייה ממותקת, חטיפים, מטוגנים ומזון אחר עתיר סוכר או שומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ליטל, איישם.

מרים
    31/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו