טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת כמעט 17 אני 1.60 והמשקל שלי הוא 67. וזה לאחר הורדה של 4 קילו. אני נלחמת במשקל כבר הרבה זמן , אני מרבה ללכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע אבל אני לא מצליחה לסדר לעצמי את עניין האוכל. נורא קשה לי בדברים מתוקים אני אוהבת שוקולד ואני לא מסוגלת לעצור את עצמי שאני עומדת מולו אז אני פשוט אוכלת. אין לי תפריט מסודר באוכל בכל יום, אני פשוט אוכלת מה שיוצא אני מנסה להפחית כמה שפחות בממתקים כמו גלידות וופלים ודברים כאלה כי אני באמת רוצה להרזות אבל אני פשוט לא מצליחה להתרחק מהם. הם נמצאים בכל מקום בבית ואני לא עומדת בפיתוי. אני גם כל הזמן מרגישה רצון לאוכל ותחושת רעב בעיקר בלילות שאני ערה עד מאוחר אני חיבת לאכול משהו כי אני מרגישה ממש רעבה אני מאוד רוצה להוריד עוד 10 קילו ואני לא יודעת מה לעשות היתי שמחה אם הייתם מיעצים לי מה לאכול כדי שארגיש פחות רעבה ואיך להשתיק את הרעב הזה.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסבירי להורים שלך שבלי שיתוף הפעולה שלהם יהיה לך קשה לרזות. הם צריכים להפסיק להכניס לבית שוקולד ודברי מתיקה מפתים אחרים. את צריכה לאכול הרבה ירקות וכתחליף למתוקים אכלי (ללא הגזמה) פירות יבשים ללא תוספת סוכר. מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. יש להמנע גם משתיה מתוקה, חטיפים, דברי מאפה, מאכלים מטוגנים ושמנים. הרחבת הפעילות הגופנית לכל יום תתרום משמעותית להרזיה בריאה. בימים שאת לא הולכת לחד"כ עשי הליכות מהירות עם קטעי ריצה במשך שעה. (אפשר לפצל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים