טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!!אני בת 37 -1.67-ו7 לידות.שוקלת 65 ורוצה להוריד 5 קילו.כולסטרול גבוה.מתאמנת פעמיים שלושה לשבוע.אוכלת : ארוחת בוקר:מעדן שוקולד 0 % ארוחת צהריים:סלט חסה ועגבניות+ חצי קוטג' +3% המבורגר סויה דל קלוריות(95 קל) ארוחת ביניים:שוב מעדן ארוחת ערב:שוב חסה עגבניות וחצי קוטג'+ביצה רציתי לדעת אם אני עושה נכון. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי מגדיר אותך "כמעט צמחונית". בד"כ לצמחונים קשה יותר לרזות וחלקם סובלים מחסרים מסויימים. היה אידאלי לו היית אוכלת 2-3 פעמים בשבוע דג טרי איכותי בנוסף לבשר של שבת (שחייב להיות טרי,לא מטוגן ודל שומן). אם בכ"ז את מעדיפה להתמיד ב"כמעט צמחונות", הרי ההצעות שלי: קודם כול, הרחבי את הפעילות האירובית לשעה כל יום. זה יתרום לא רק להרזיה אלא גם לשיפור פרופיל השומנים בדם (כולסטרול וטריגליצרידים).
ארוחת בוקר:מעדן שוקולד 0 % ****יוגורט 1.5% במקום מעדן שוקולד. אפשר להכניס בו חתיכות פירות מיובשים ללא תוספת סוכר (לסיפוק הכמיהה למתוק).
****ארוחת ביניים: סלט ירקות\ירקות חתוכים + פרודת לחם מקמח מלא.
ארוחת צהריים:סלט חסה ועגבניות+ חצי קוטג' +3% המבורגר סויה דל קלוריות(95 קל) ****חמבורגר סויה הוא מוצר מעובד המכיל רכיבים לא בריאים ובד"כ מכיל יותר קלוריות מהכתוב על האריזה. אפשר במקומו קלח תירס מבושל או פירה תפו"א\פסטה יחד עם הקוטג'.
ארוחת ביניים:שוב מעדן ****במקום מעדן, יוגורט טבעי. אפשר גם פרי.
ארוחת ערב:שוב חסה עגבניות וחצי קוטג'+ביצה *****הסלט צריך להיות יותר מורכב. הוסיפי פלפל אדום וגזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד