טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. התחלתי לפני שבוע ויומיים דיאטה. בתחילה החלטתי שבמשך שבוע אוכל רק ירקות וסלטים ושום דבר חוץ מזה. ידעתי שמה שאני עושה זה לא בריא אבל רציתי. כבר למחרת הרגשתי לא טוב ובעצת אישתי החלטתי ללכת על דיאטה נכונה עם תפריט ועם מסגרת. כך שבבוקר אני אוכל או צלחת דגנים או סנדביץ מלחם קל לפעמים גם סתם מעדן (בבוקר אני לא תמיד רעב), צהריים אוכל ארוחה טובה של בשר או עוף או תפוחי אדמה, בערב או מעדן או דגנים ובימים שאני עושה כושר אז אני מרשה לעצמי סנדביץ (מלחם דל קלוריות כמובן ולפני הכושר..) חוץ מזה, הורדתי בצקים באופן מוחלט, שתיה מתוקה לגמרי. תוך שבוע ויומים הורדתי 5 קילו. האם זה הגיוני או שאני צריך להחליף משקל? המשקל הוא משקל דיגיטלי אפשר לסמוך עליו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן, אפשר לסמוך על המאוזניים. מבחינת משקל, חמשת הקילוגרמים אמיתיים, אך הבעיה היא שהרוב מים (שיחזרו ) ושריר (שתצטרך לעבוד כדי להחזיר אותו). מה שאתה עושה עכשיו זה הדבר הנכון, בתנאי שתמשיך בפעילות גופנית סדירה, רצוי כל יום. הייתי מוותר על הדגנים, אם הם מעובדים, לטובת שיבולת שועל וכמו כן הייתי מחליף את המעדן ביוגורט טבעי. יש להרבות באכילת ירקות מכל הצבעים וגם 2-4 פירות ביום. הלחם מקמח מלא. הבשר ללא עור ושומן, לא מטוגן ובלי רוטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד