לא מצליחה להתחיל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להתחיל.
    שרי
    13/01/2008

אהרון, שלום.
    אני שקלתי לפני הלידות 49 קילו. בשלוש שנים עשיתי 3 ילדים!!! נשארתי אחרי הלידה האחרונה עם עודף של 16 קילו!! הצלחתי לרדת 10 קילו לבד בצורה איטית ומבוקרת. ועצרתי. אני כבר חודשיים מנסה לחזור לזה כדי לרדת את ה 6 קילו הנוספים (מה גם שעליתי 3 קילו נוספים כך שעכשיו אני שוקלת 57!).
    סליחה על הבירבורים. שורה תחתונה הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להתחיל שוב בדיאטה. כל יום אני אומרת - מחר. וככה אני לא מתחילה. אם אני אתחיל אז אני אכנס לזה ולא תהיה בעיה.
    אז איך נכנסים לזה שוב? מאיפה שואבים כוחות לזה? איך?
    תודה - שרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להתחיל.

הוספת תגובה

• כמה פרטים נוספים ואציע לך כיוון

אהרון
    13/01/2008

כמה זמן עבר מהלידה?
    גובה וגיל.
    מיגבלות בתזונה ובפעילות גופנית? כמה זמן את יכולה להקדיש לפ"ג?
    מה את אוהבת במיוחד לאכול (אל תעני: ממתקים!)? ומה את שונאת?
    פרטי את התפריט הנוכחי וזה של הדיאטה האחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחיל בדיאטה

ד''ר רוני חרמון
    14/01/2008

מאוד קשה להתחיל לעשות דיאטה צריך מוטיבציה והחלטה. אם תעמדי מול המראה ותחליטי שאת צריכה שיפור בהופעה תהיה לך מוטיבציה להתחיל ובנוסף ןהחלטה נחושה של להתחיל עכשיו ולא מחר ולהתמיד בכול מחיר . אני בטוח שתצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו