היי,בקשר לשריפת שומן לאחר הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי,בקשר לשריפת שומן לאחר הרזיה
    זיו
    08/08/2011

היי לכולם,שמי זיו בן 25
    עד לפני חמש שנים שקלתי יותר מ100 קילו,

כיום שוקל 79,נוהג לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע 5 ק"מ,חשוב לי לומר שאיני שומר על דיאטה מסויימת,כשהרעב ו/או הגחמה מגיעים אני אוכל.אני בכושר טוב ונראה שחילוף החומרים שלי גם טוב.אני אוכל שעתיים אחרי הריצה(חזה עוף ואורז מלא) ובין 3 ל 2 שעות לפניה.(סנדוויץ פסטרמה עם פרי כלשהו)וארוחות בוקר הן לפעמים כריך טונה עם מללפון או חביתה גבינה בולגרית וגמבה.
    היום אני מנסה להתמודד עם שאריות השומן הארורות שעוטפות לי את המתניים,עכוז,ומעט באיזור הבטן התחתונה. בשנה האחרונה אני מתמיד בריצה של מינימום 3 פעמים בשבוע,והתוצאות נראות מורגשת ירידה באחוז השומן בגוף,הגוף מחוטב בפלג הגוף העליון,איפה שאחוזי השומן גם כך נמוכים. ועכשיו אני מרגיש תקוע כי בעצם אני באמת מתמיד ועושה כושר אבל אני מרגיש כ"כ תקוע.כי השומנים באיזורים ה"קשים" בוא נקרא לזה,לא באמת נשרפים.
    כ"כ קרוב אל חזון הגוף החטוב אך עם זאת כ"כ רחוק
    תמיד מקננת בי ההרגשה שאולי אני עושה משהו לא בסדר,היות ואין לי מושג קלוש לגבי דיאטות,תזונה נכונה,וכל הקשור לזה.מה שאני בעצם אומר זה שאולי קיימת איזשהי נוסחת קסם שאפשר לנסח עם כל המיידע החופר שכרגע שפכתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי,בקשר לשריפת שומן לאחר הרזיה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/08/2011

ויו שלום,

ראשית כל כל הכבוד לך. ממליץ לך לאכול במהלך השעה שאחרי הריצה, זה חשוב כדי להחזיר את החלבון ואת הפחמימות לשריר לאחר ריצה. הייתי ממליץ לך גם לשלב פעילות כוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו