מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרון, ביקשת כמה פרטים נוספים - אזשרי14/01/2008
הגובה שלי 155 בערך.
אני בת 30.
מהלידה הארונה עברו 10 חודשים.
אני אוהבת מאוד את הנס קפה עם עוגות ועוגיות למניהם - שם הנפילות שלי.
הדיאטה האחרונה שעשיתי לא היתה תפריט קבוע. פשוט הפסקתי עם העוגיות לגמרי, לא אכלתי מטוגן ודאגתי לאכול לא יותר מ 1000 קלוריות ביום.
אני ופעילות גופנית לא הולכים ביחד - פשוט אין לי זמן אני אשת קריירה בחוץ ואמא לשלושה תינוקות בבית.
אז, זהו. תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה אחרי לידה
מוניקה קרן14/01/2008שלום שרי,
קודם כל הכבוד על הכוחות לנהל קריירה, ללדת ולגדל 3 ילדים! זה מרשים מאוד.
הירידה במשקל שעשית עד עכשיו היא יפה מאוד. לוקח לגוף משהו כמו שנה לחזור לעצמו אחרי לידה, ואצלך היו 3 רצופות, לכן זה גורם נוסף שצריך לקחת בחשבון.
מבחינת אכילה, הדרך שלך טובה. את צריכה לאכול משהו כמו 1000 קלוריות. כדאי לאכול ארוחות מסודרות, לפזר את הקלוריות בצורה אחידה על פני היום. לאכול מגוון: הרבה ירקות, 2 מנות פרי, דגנים (רצוי מלאים), מוצרי חלב עד 5%, קטניות, דגים ובשר.
להמעיט או להימנע ממזון מטוגן. לעקוף מכשולים ידועים כמו עוגיות ועוגות. אני לא יודעת אם המנעות טוטאלית נדרשת, אך אולי בהתחלה, כשאת מרגישה פחות חזקה לעמוד מול פיתויים המנעי, ומדי פעם הרשי לעצמך לאכול 2 עוגיות או פרוסת עוגה דקה עם כוס קפה.
שתי הרבה מים. לפחות 10 כוסות.
ואין ברירה.. את חייבת להתחיל לעשות פעילות גופנית. היא עוזרת לירידה במשקל (במיוחד אם המשקל ניתקע ולא רוצה להמשיך לרדת) וגם מחטבת ומעצבת את הגוף.
את יכולה להתחיל בקטן, צעידה יומית של 20-30 דקות או 3-4 פעמים בשבוע 45-60 דקות. אין לך זמן, את עסוקה ואת לא אוהבת את זה, אך אם זה חשוב לך, תשבצי ביומן ותראי שזה מסתדר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מחדשת כלום!
אהרון14/01/2008תופעת "מחר" , "יום א", "בהתחלת החודש". "אחרי החופש" קיימת אצל רוב מתכנני ההרזיה. את בחברה טובה! בכל זאת....
הנתונים שלך לא כל כך רעים. בסך הכול את בגבול העליון אבל כמובן שיש מקום לשיפור כפי שהחלטת. ממה שכתבת מסתבר שהגוף שלף מגיב טוב לדיאטה, אבל עליך לדעת שכל דיאטה נוספת
באותה מתכונת קלורית נותנת תוצאות בקצב איטי יותר ללא פ"ג.
רוב האנשים לא אוהבים פ"ג אבל כאשר מתנסים בזה, יש כאלה שאפילו מתמכרים לה בעיקבות ההרגשה הטובה נפשית וגופנית כאחד. חוץ מזה בחיים, אם אין בריריה עושים גם דברים שלא אוהבים
וגם מוצאים הזמן הדרוש תוך שינוי סדר העדיפויות.
אני לא אתן לך הנחיות לתזונה נכונה שכבר קיבלת וכבר יש לך נסיון אישי. הדבר הכי טוב שיכניס אותך למישטר הרזיה הוא להתחיל עם פעילות גופנית בהתאם ליכולת שלך שתלך ותשתפר.
בינתיים אל תספרי קלוריות אבל הקטיני את התפריט בהתאם לתזונה הנכונה. לא כדאי לתסכל
את הגוף עוד בהתחלה בגלל סכנת השבירה. את מכירה את הפתגם "התיאבון בא עם האוכל" אבל
הפעם יהיה הפוך: התאיבון לרזות ולהרגיש טוב נפשית וגופנית ללא תסכולים יבוא עם ההתקדמות.
לגבי הקפה אין בעיה (לא יותר מ3 ביום) אבל החליפי בהדרגה את העוגיות בקרקרים מלאים ללא שומן או לחם מלא מרוח בריבה ללא סוכר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)