טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לפני חודש התחלתי דיאטה בליווי של דיאטנית,ואתמול הודיעו לי שהפגישות שלי הסתיימו איתה( פגישות ללא עלות) בגלל שאני נימצאת בטווח משקל תקין.לכן רציתי להתייעץ על המשך הדיאטה בנתיים ולראות שאני עושה הכול נכון. גיל : 25,משקל:70,גובה :1.67. היעד שלי הוא :55. במשך שנתיים עליתי במשקל ,לפני שנתיים הייתי במשקל 55. הדיאטה שלי: בוקר : סלט גדול -עם רוטב דל שומן+ לחמניה מחיטה מלאה + 3 פרוסות של פסטרמה . צהרים- סלט גדול+ מנת חלבונים( קציצות, עוף וכד') לא מטוגן,אני לא אוכלת פחמימות בצהרים כלל! ערב- סלט גדול+ מנת פחמימה( לחמניה מלחם מלא + פרוסה אחת של גבינה צהובה של 15 אחוז שומן או 4 פילו -בורקסים קטן)
התפריט הוא ניבנה על ידי דיאטנית מוסמכת .
פעילות גופנית- כל יום פעילות על הליכון , של 34 דקות על פעם,( הסימון של הקלוריות הוא 320 קלוריות לאימון) אני מנסה לעלות במהירות אך בנתיים אני עולה בצורה איטית כי האימון קשה לי מבחינה פיזית עדיין.( לא עסקתי בפעילות גופנית אף פעם) כל שבוע אני יורדת קילו , היה לי שבוע שלא ירדתי כלל,ולכן הדיאטנית הורידה לי את הפחמימות בצהרים ( הייתי אוכלת 4 כפות של פחמימות) אשמח לתגובה , השאלה הכללית היא :האם רצב ירידה הוא נכון לעת עתה , האם התרפיט נראה מאוזן , ובכלל האם אני בכיוון הנכון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים