בהמשך לתגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתגובה
    כלוש
    09/08/2011

למה אתה כותב "לא במיוחד " ,האם אתה יכול לפרט מה לא תקין?
    אודה לך מאד,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לתגובה

הוספת תגובה

• למה "לא במיוחד"

אהרון רזון
    10/08/2011

דיאטת הרזיה אינו מבצע חד פעמי אלא חלק מהתחלת אורח חיים חדש ובריא, כל עוד רוצים להשאר רזים בלי להזיק לבריאות. מאכלים מעובדים מלאי כימיקלים כמו פסטרמה, או שמנים דוגמת גבינה צהובה 15% (מומלצת גבינה עד 5%) ובורקס, מקומם אינו במסגרת התזונה הנכונה, ובטח שלא בתפריט היומיומי. (לא יקרה אסון, אם אוכלים מוצרים מסוג זה לעיתים רחוקות ובמתינות, אם כי עדיף שלא). בנוסף, הרגלי אכילה בריאים שעוזרים להרזיה ושמירה לאורך ימים, כוללים גם 2-3 ארוחות ביניים, כך שאוכלים בערך כל 3 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במשך לתגובה

כלוש
    10/08/2011

היי,
    תודה על המהירות של התשובות,זה מאד חשוב לי להתייעץ,
    בעקבות התגובה שלך- בדקתי את סך הקלוריות של הדיאטה שלי ויצא לי כ2000 קלוריות,זה נראה לי המון,רק הבורקסים שאני אוכלת זה 500 קלוריות ליום,
    אני החלטתי בעקבות כך להוריד את הבורקסים ,להוסיף 4 כפות של אורז בצהרים,להוריד את הבולגרית שאני מגרדת בסלט , ובמקום לחמניה בבוקר אני יואכל לחם קל 4 פרוסות . בערב - 2 פרכיות אורז עם גבינה 5 אחוז וסלט,
    מעניין אותי לדעת מה אתה אומר על כך?הוא מתנהל תקין( 34 דקות כל יום בהליכון)-300 קלוריות שריפה.
    שאלה נוספת : האם הספורט שאני עושה
    הייתי רוצה ירידה של קילו וחצי לשבוע,מאד חשוב לי לרדת,
    תודה על התייחסות שלך,מצפה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במשך לתגובה - תגובה

אהרון רזון
    10/08/2011

1. וויתור על הבורקס חשוב ומשמעותי.
    2. אפשר להסתפק ב3 כפות (אחרי בישול) אורז מלא בלבד.
    3..אפשר להוסיף לסלט בולגרית 5% אבל לוותר על צהובה.
    4. עדיף 2 פרוסות לחם לא קל מחיטה מלאה.
    5. הוסיפי 2 ארוחות ביניים (פרי).
    6. לצורך הגברת הירידה עליך לבצע כול יום לפחות שעה פעילות אירובית (מה שאת עושה זה טוב, אבל רצוי לגוון). ייתכן שאת מורידה פחות מ300 קק"ל, כי הנתונים שעל המכשיר מטעים מסיבה מסחרית. יש להוסיף גם אימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד מסת שריר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני כוח- הכוונה לכפיפות בטן גם?

כלוש
    10/08/2011

אימוני כוח?- זה יכול להיות כפיפות בטן,אני גם עושה כל יום,
    תודה רבה !!! עזרת לי מאד,
    הבעיה שלי זה עם כושר..לא עשיתי כושר מעולם,ואני גם מעשנת ובמאד קשה פיזית לעשות,אני מנסה להגביר כל שבוע ב2-3 דקות, בסוף אני יגיע ליעד שכתבת לי..
    תודה על הכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם כפיפות בטן, אבל לא מספיק.

אהרון רזון
    10/08/2011

צריך לעבוד עם משקולות ונגד משקל הגוף, רצוי לקבל הדרכה ראשונית ממאמן כושר או מדריך חדר הכושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו