קריאטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריאטין
    יוסי
    10/08/2011

שלום רב,

בקרוב אתחיל לצרוך קריאטין מונוהידראט לצורך שיפור במסה השרירית.

זקוק להבהרה לגבי הקריאטין: מתי לצרוך אותו ביום? רק בימים של אימונים? והאם למשך 5-6 שבועות בלבד ואח"כ להפסיק לחלוטין (בעקבות הסתגלות הגוף)? באיזה מינון לצרוך?

שמעתי שיש שלב העמסה ושלב תחזוקה. האם אכן כך?

תודה רבה,

יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריאטין

הוספת תגובה

• קריאטין - תגובה

אהרון רזון
    10/08/2011

צר לי לאכזב אותך, אבל לא אענה לך על שאלותיך. לעומת זאת אני מיעץ לך להמנע מתוספים למיניהם, כולל קריאטין, אם אתה לא בודי בילדר מקצועי שמוכן לשלם מחיר, לא רק בכסף אלא גם בבריאות. אם האימונים שלך אפקטיביים, והתזונה מתאימה תפתח גוף שרירי בדרך הבריאה. מידת השריריות תלוי כמובן גם בגנטיקה.
    יכול להיות שתקבל עידוד (אני בספק) ותשובות בפורום "כושר גופני".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח גוף

ציון
    13/08/2012

שלום .. אני מתאמן כבר חודש במכון כושר .. במשך כול החודש הייתי לוקח חלבונים אחרי כול אימון .. לפני כמה ימים התחלתי לשתות קריאטין .. השאלה שלי עם מותר גם חלבון אחרי אימון וגם קריאטין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח גוף - תגובה

אהרון רזון
    13/08/2012

לא זה ולא זה, לא ביחד ולא בנפרד. אימון אפקטיבי ותזונה בריאה מותאמת לנתונים ולמטרה שלך יעשו את העבודה.
    הערה: הארוחה אחרי האימון צריכה לשלב חלבון עם פחמימות ביחס 1:3 לטובת פחמימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריאטין - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/08/2011

יוסי שלום,

אני מצטרף לדעה של אהרון. קריאטין נמצא יעיל במספר מחקרים אך ככל הנראה היעולות נובעת מהתזונה הלא חכמה של אותם אנשים שהשתמשו בתוסף. בנוסף קיימות תופעות לוואי כגון הצטברות נוזלים, מה שיכול להפריע בסוגי ספורט מסויימים וקיימים גם דיווחים על הפרעות כילייתיות. תצרך תזונה מתאימה לפיתוח גוף ותחסוך את התוסף.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו