נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    שני
    15/08/2011

היי אני בת 22 גובה 1.53 משקלי 49.4 לאחרונה הורדתי 6 וחצי קילו רציתי לדעת האם משקלי תקין? ובנוסף לשאול משהו... יש לי בעיה... תמיד אחרי האוכל הבטן שלי ממש מתפנחת גם אם אני אוכלת משהו קל או ארוחה יחסית יותר כבדה... שמתי לב שלהרבה חברות שלי אין את הבעיה הזו והבטן לא מתנפחת לה אחרי האוכל האם זו בעיה רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    16/08/2011

הי,
    המשקל תקין לחלוטין.
    ההתנפחות יכולה לנבוע מכמה סיבות, רגישות כלשהי לדברי חלב או לסיבים או ריבוי חיידקים שלישיים. תבדקי קודם כל מה קורה אם את מפחיתה את הצריכה של דברי חלב, אם הכל בסדר תחזירי אותם ותבדקי מה קורה אם את מפחיתה ירקות טריים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בנוגע לצלייאק?

ד"ר אורה רבר
    24/08/2011

כדאי לבדוק גם רגישות לגלוטן
    אני מציעה שתפני לרופא על מנת שתקבלי הפנייה לבדיקת דם שבאמצעותה מגלים רגישות לגלוטן- גלוטן נמצא במאכלים העשןיים מחיטה, שעורה , שיפון ושיבולת שועל
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו