אייס קפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אייס קפה
    שירי
    15/08/2011

לאחרונה אני עושה לי בבלנדר אייס קפה עם כפית וחצי קפה נמס, 2 סוכרזית, חצי כוס חלב 1% והרבה קרח.
    זה קצת עוזר לי לסתום את הרעב ונותן תחושת כיף מתוקה.
    האם זה טוב לשילוב בדיאטה?
    האם יש בעיה עם החלב? והאם אפשר להכניס גם גביע יוגורט 0% להעשרת המירקם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אייס קפה

הוספת תגובה

• אייס קפה - תגובה

אהרון רזון
    15/08/2011

אין בעיה עם החלב והדיאטה, ואפשר להוסיף יוגורט. הבעיה היא עם הנס (פחות בריא מקפה טבעי), אבל כפית וחצי ביום זה עדיין בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קצת

שירי
    15/08/2011

קשה לעשות אייס קפה עם קפה שחור שאני אוהבת יותר, וגם יותר בריא :)
    כמה יוגורט אפשר לאכול ביום? (0%)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בהרכב התזונה...

אהרון רזון
    16/08/2011

ובחלקם של יתר מוצרי החלב בתפריט היומי. בתור אחד שמעודד אכילת דברי חלב (למרות שאינני רפתן, בעל מחלבה או קרוב של עופרה שטראוס!), אינני מגביל אכילת יוגורט טבעי,
    בתנאי שלא בא על חשבון מאכלים בריאים אחרים, כי הגיוון הוא עיקרון חשוב בתזונה הנכונה.
    דווקא כן אפשר קפה טבעי (פילטר), אבל כפי שאמרתי, מכמות מתונה של נס, עדיין לא מתים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו