דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    s.12
    22/08/2011

שלום
    אני בת 26 גובה 160 ומשקל 74 . נכנסתי להריון לפני כשנתיים ועליתי הרבה כמעט 30 קילו בחודש ספטמפר 2010 ילדתי ואחרי לידה הייתי עם משקל 96 כיום לאחר 11 חודשים מהלידה אני כבר 74 ובקושי הגעתי למצב הזה (לפני ההריון היתי 63 קילו) אני באמת רוצה לחזור למשקל שהיה לפני ההריון . את האמת לא עשיתי אף פעם דיאטה מאז הלידה וזה מעודד גם לא פעילות ספורטיבית קשה הירידה היתה רק מאורח החיים שלי . הבעייה שהמשקל שלי נתקע ב 74 כמעט כמה חודשים ואני צריכה לעשות משהו . אם אפשר לתת לי תפריט דיאטה שיעזור בירידה במשקל
    אני צמחונית אוכלת לעיתים רחוקות "אך ורק " חזה עוף אני אוכלת בד"כ מוצרי חלב והרבה ירקות ופירות בבקשה תעזרו לי בתפריט מתאים פחות או יותר למצב שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• לא נהוג להרכיב תפריטים בפורום...

אהרון רזון
    23/08/2011

מאחר שדרושה התאמה אישית בפגישה עם איש מקצוע. מכמה שאת מוסרת, התזונה שלך עושה רושם טוב, בהנחה שנמנעת או מגבילה דרסטית דברי מתיקה, מאכלים מעובדים ומתועשים, דברי מאפה, גבינות שמנות.
    פעילות גופנית אירובית כמו הליכה נמרצת עם קטעי ריצה, שחיה, רכיבה וכו", לפחות שעה כל יום, תתן תוצאות מוחשיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו