אשמח אם תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תעזרו לי
    מירב
    23/08/2011

היי..אני לירון..אממ..אני 158 ושוקלת 65 וחצי..ירדתי במשקל לפניי שנתיים 15 קילו בחצי שנה..(בדיאטת כסאח)
    ומאז שיניתי הרגליי עליתי 5 קילו ואני לא מצליחה לרדת יןתר!!!
    אני אוכלת מסודר שלוש ארוחות ביום..
    אני לא רעבה ...כמעט לא מנשנשת
    אני עושה ספורות מסילה 50 דקות ומשקולות וכפיפות....עוד בערך חצי שעה..
    4 פעמים בשבוע..
    בחודש האחרון הפסקתי כי החופש מלאא דברים וחסר זמן..
    דבר ראשון..כמעט לא ירדתי!ב3 חודשים במכון כושר ואכילה מסודרת ולא ירדתי כלום..
    אמרו לי שטיפה ממש טיפה התחטבתי באזור המותניים...שזה האזור הבעתיי שלי..
    אבל אבא שלי אמר לי שהאזור הזה קצת חזר..
    השאלות שלי אלה:
    האם הגיוני שבחודש שלא הייתי במכון כל העבודה הלכה לעזאזל??.
    2:למה אני לא מרזה בכלל!!!??
    שלוש..כשאני עומדת בפרופיל אני רואה שהרגליים שלי בצורה מעוגלת כזאת..כאילו הרגל ממש מעוגלת למעלה...והרגליים שלי דיי רזות..רציתי לדעת אם זה ירד לי?כי ראיתי בנות רזות והרגליים שלהן ישרות למעלה...ומה לעשות בשביל זה...?
    אשמח אם תעזרו לי
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם תעזרו לי

הוספת תגובה

• אשמח אם תעזרו לי - תגובה

אהרון רזון
    23/08/2011

האם הגיוני שבחודש שלא הייתי במכון כל העבודה הלכה לעזאזל??.
    *****לא כל העבודה הלכה לעזאזל, אך בטח שחלק גדול ממנה. אימון גופני אינו קופת חיסכון, אם אין התמדה התוצאות לנעלמות.

2:למה אני לא מרזה בכלל!!!??
    ****בדיאטת הכאסח חילוף החומרים שלך נפגם, וקשה יותר ליצור מאזן אנרגיה שלילי לצורך הרזיה. לשיפור חילוף החומרים את צריכה לבצע פעילות גופנית אירובית לפחות שעה כל יום, ואנאירובית פעמים-שלוש בשבוע. כמו כן, מומלץ לקבל הדרכה מאיש מקצוע לגבי תזונה נכונה מותאמת לנתונים שלך.

שלוש..כשאני עומדת בפרופיל אני רואה שהרגליים שלי בצורה מעוגלת כזאת..כאילו הרגל ממש מעוגלת למעלה...והרגליים שלי דיי רזות..רציתי לדעת אם זה ירד לי?כי ראיתי בנות רזות והרגליים שלהן ישרות למעלה...ומה לעשות בשביל זה...?
    *****אם תרזי מספיק, יהיה שיפור מסויים גם ברגליים, אך לא בטוח שיהיו כמו לחברות שלך, כי המבנה הוא גנטי ושונה מאדם לאדם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו