הפסקת עישון ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ודיאטה
    אורי
    16/01/2008

שלום רב,
    אני בת 23 וכבר 3 חודשים נמצאת בדיאטה הכוללת פעמיים שלוש בשבוע הליכה, ולפני 3 שבועות הפסקתי לעשן והבטחתי לעצמי שלא משנה מה קורה אני לא עולה במשקל! אני באמת לא עולה במשקל אך החילוף חומרים בגופי השתגע! והוא לא חוזר לעצמו, מצטערת על הפירוט אבל אני חייבת להסביר מה קורה לי: יש לי צואה פעם ביומיים וממש קשה לי להוציא אותה, לציין שהם גם יוצאים לי בחלקים קטנים ושוקעים בקרקעית האסלה, זה נורמלי?? לציין שזה היה בדיוק ההפך לפני שהפסקתי לעשן, מה לעשות? לקחת כדורים שיעזרו לי?? אני באמת לא יודעת עם מי להתייעץ... מה אני יכולה לעשות כדי שיוקל לי??
    בתודה מראש..
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון ודיאטה

הוספת תגובה

• עצירות - פתרון תזונתי

אהרון
    16/01/2008

אינני יודע מה התפריט שלך אבל יתכן שאינו כולל מספיק סיבים תזונתיים. בנוסף לשפע ירקות איכלי
    פעמיים ביום פירות יבשים, הכי יעילים הם תאנים ושזיפים שחורים. כמו כן 2-3 פעמים ביום סובין שיבולת שועל כשלוש כפות. כמובן שתקחי בחשבון בהקיף הקלורי היומי. המנעי מביצים והפחיתי בגבינה לבנה פחות מ3% ולבן פחות מ1.5%. אכלי רק לחם ואורז מלאים. גם תירס חלבי מבושל
    עוזר. לא מומלץ לקחת חומר משלשל כולל שמן, .זה גורם לתלות ולאובדן מינרלים חיוניים. חשוב לשתות הרבה מיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורטל

ד''ר רוני חרמון
    17/01/2008

את מתארת מצב מוכר ברפואה שניקרה עצירות בשלבים ראשונים. הסימנים מראים שחסר במעי נוזלים ולכן הצואה אינה מתקדמת והיא מאוד יבשה וכבדה. כמובן שלחוסר הניקוטין יש גם חשיבות כיוון שהניקוטין הינו חומר מעודד התכווצויות של המעי ולכן הפיתרון הנכון הוא לשתות 20 כוסות מים ביום ובמקביל לקחת במשך רק שלושה ימים ברציפות חומר משמן כמו שמן פאראפין כף עד שתיים ביום או להוסיף הרבה שמן זית לסלט.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו