נטורל דיאט תה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורל דיאט תה
    מוני
    26/08/2011

האם התה הזה באמת בריא ולא מזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטורל דיאט תה

הוספת תגובה

• מזיק? - אולי. לא מועיל? - בטוח

אהרון רזון
    27/08/2011

אין הבדל משמעותי בין סוגי התה ("המרזים") השונים. אמנם הם גורמים לאיבוד משקל, אלא שמדובר באיבוד נוזלים על ידי הזעה, השתנה ושלשול, ולא שומן. הקילוגרמים יחזרו באותה מחירות בה ירדו. התה אינו הופך את השומן לאנרגיה ואינו מגביר את חילוף החומרים. יציאות מרובות אינן מדד לחילוף חומרים טוב. שיפור חילוף החומרים נעשה רק על ידי בניית שרירים באמצעות פעילות גופנית ולא על ידי צריכת מוצר זה או אחר.
    ועכשיו, לגבי נזק אפשרי :
    שימוש ממושך בתכשיר משלשל גורום לתלות ואף להתמכרות. העצירות שתחמיר עם הפסקת השימוש בתה מנוגדת לטענה כאילו הוא מייעל את תפקוד מערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תה נטורל דיאט מצויין בשבילי

רונה
    06/05/2014

אני מאמינה שכל נסיון הוא אינדוידואלי. לחלוטין וכל גוף מגיב אחרת. בשילוב דיאטה נכונה ושתיית התה והמון נוזלים ירדתי ממשקלי 5 קג בחודש וחצי.ורואים את התוצאות. כמו כן התה לא גורם לי כלל לשלשולים.אלא ליציאות סדירות ונורמליות רק בשעות הבוקר.מה שלא היה לי קודם.לכן אני מאוד מרוצה מהמוצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו