הצטברות שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטברות שומן
    חסוי
    30/08/2011

שלום.

עד גיל 18 סבלתי מהשמנת יתר.
    לאחר דיאטה קיצונית עם שילוב של המון פעילות גופנית הגעתי כמעט לתת משקל.
    כיום המשקל שלי יציב יותר אבל עדיין מפריע לי. כולם אומרים לי שאני רזה אבל אני לא מרגיש ככה באיזורים מסויימים. יש לי עדיין שומן שהצטבר באיזור המותניים ואני לא מצליח להוריד אותו.
    גם באיזור החזה יש הרגשה של שומן ולאו דווקא בלוטה (ג'ינו). אני מפחד לנסות דיאטה נוספת ולהוריד אחוזי שומן מכיוון שאני לא רוצה לרדת במשקל במקומות בהם אני רזה (ואפילו מאד).
    אני ממש במצב בעייתי ואשמח לקבל הדרכה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצטברות שומן

הוספת תגובה

• פרט נוסף - כיום אני בן 20

חסוי
    30/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לכוון את ההרזיה

אהרון רזון
    30/08/2011

אתה לא תוכל לרזות רק באיזורים מסויימים בגוף לפי בחירתך מאחר והתפלגות השומן וסדר המסתו\צבירתו נקבע גנטית. רק הרזיה כללית תוריד במידה מסויימת שומן גם מאיפה שמפריע לך, אבל מכיוון שאתה כבר רזה מאוד האופציה איננה מעשית.
    לעומת זאת, אימוני כוח אפקטיביים, רצוי תחת הדרכה, יחזקו את השרירים והגוף יראה יותר מעוצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו