טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חוץ מסופש שישי שבת שאני אוכלת מבושל והרבה בשר עוף/ קציצות/ דג/ כבד עוף במהלך השבוע אני כמעט ולא אוכלת בשר ורוב התזונה שלי מבוססת על המון ירקות מכל הסוגים והמינים, (סלטים) גבינות, ביצה קשה שאני אוכלת כמעט כל יום, קטניות שגם תמיד מוסיפה לסלט, מעט מאוד לח קל בעיקר פריכיות מאורז מלא, חזה עוף מדי פעם.
האם זה מספק מבחינת תזונה נכונה?
חשוב לי לציין שכל כמה שעות אני אוכלת ולא נשארת שעות בלי לאכול כלום!! אני מרגישה מצויין ולא חשה שיש איזשהו חוסר בכך, פשוט לא יוצא לי לאכול מבושל במהלך השבוע. אשמח לדעת אם יש איזו תוספת שהייתם ממליצים להוסיף.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האמת שגם אני איתך בכל עיניין התזונה.. חוץ מארוחות מבושלות בסופשים בקושי יוצא לי לאכול מבושל והכללי בקושי בשר. והתחלתי לקחת אומגה 3 של סולגאר וזה מומלץ. גם איזה מולטי ויטמין לא נראה לי יכול להזיק... אבל אני לא רופאה כמובן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן עקרוני אפשר לבנות כזו דיאטה, אם מקפידים לאכול במהלך השבוע דגנים+קטניות (ורצוי לגוון ), ביצים, גבינות, ירקות ופירות. בגלל שאת מאוד רזה הייתי ממליצה גם מעט אגוזים / שקדים, טחינה, שמספקים עוד מקור לויטמינים מינרלים ושמן בלתי רווי ומעשירים את הערך התזונתי של התפריט.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד