תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    גילת
    30/08/2011

שלום ר,

יש לי שאלה אני בת 29 178 59 קילו,

חוץ מסופש שישי שבת שאני אוכלת מבושל והרבה בשר עוף/ קציצות/ דג/ כבד עוף
    במהלך השבוע אני כמעט ולא אוכלת בשר ורוב התזונה שלי מבוססת על המון ירקות מכל הסוגים והמינים, (סלטים) גבינות, ביצה קשה שאני אוכלת כמעט כל יום, קטניות שגם תמיד מוסיפה לסלט, מעט מאוד לח קל בעיקר פריכיות מאורז מלא, חזה עוף מדי פעם.

האם זה מספק מבחינת תזונה נכונה?

חשוב לי לציין שכל כמה שעות אני אוכלת ולא נשארת שעות בלי לאכול כלום!!
    אני מרגישה מצויין ולא חשה שיש איזשהו חוסר בכך, פשוט לא יוצא לי לאכול מבושל במהלך השבוע.
    אשמח לדעת אם יש איזו תוספת שהייתם ממליצים להוסיף.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• אומגה 3

דפי
    30/08/2011

האמת שגם אני איתך בכל עיניין התזונה.. חוץ מארוחות מבושלות בסופשים בקושי יוצא לי לאכול מבושל והכללי בקושי בשר. והתחלתי לקחת אומגה 3 של סולגאר וזה מומלץ.
    גם איזה מולטי ויטמין לא נראה לי יכול להזיק...
    אבל אני לא רופאה כמובן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    31/08/2011

באופן עקרוני אפשר לבנות כזו דיאטה, אם מקפידים לאכול במהלך השבוע דגנים+קטניות (ורצוי לגוון ), ביצים, גבינות, ירקות ופירות. בגלל שאת מאוד רזה הייתי ממליצה גם מעט אגוזים / שקדים, טחינה, שמספקים עוד מקור לויטמינים מינרלים ושמן בלתי רווי ומעשירים את הערך התזונתי של התפריט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו