מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בקשר לדיאטהאלינור17/01/2008
שלום לכולם. אני בחורה בת 21 , 1.67, וכל הזמן עולה ויורדת במשקל בגלל דיאטות לא מואזנות ותפריטי הרעבה בולמוסים וכדומה. לאחרונה החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים ועושה דיאטה מאוזנת ובריאה שמכילה מכל אבות המזון ולא יורדת מ1200 קלוריות ליום + הליכות מידי יום ו3 עד 4 פעמים בשבוע חדר כושר. בתחילת הדיאטה המשקל שלי היה 55.6 התחלתי לעשות את הדיאטה ביום ראשון 13.01.08 והיום יום חמישי 17.01.08 נשקלתי שוב והמשקל הראה לי 50.9
איך זה ייתכן שירדתי כל כך הרבה בכל כך מעט זמן !?!!?!?
ואני לא מרגישה על הגוף שלי ירידה משמעותית כל כך!
אני חייבת להוסיף שכבר כחודשיים אני מנסה לעשות דיאטה מאוזנת ובריאה ולרוב זה נגמר בבולמוסים השבוע זה היה שבוע ראשון שאכלתי כמו שצריך בלי לטרוף את האוכל אלא 3 ארוחות גדולות ו3 ארוחות ביניים קטנות בין לבין..
אשמח לתשובה
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב
אהרון17/01/20085 ק"ג ב4 ימים עם הנתונים שלך? לא יכול להיות! משהו לא בסדר בשקילה. זה מתאים לגבר ששוקל 180 ק"ג בימים הראשונים של דיאטת רעב, וגם אז הרוב נוזלים.
אם המשקל העכשיוי שציינת הוא הנכון, את בתת משקל. טוב ובריא מאוד שאת עושה פ"ג ואוכלת מאוזן אבל אינך צריכה לרזות בעיקר שאת כבר מציינת סימני הפרעות אכילה. הזהרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון תגובה
אלינור17/01/2008נכון גם אני ישר חשבתי שמשהו לא בסדר במשקל כי אם הייתי באמת מרזה כל כך הרבה הייתי מרגישה על הגוף שלי ואני לא מרגישה שינוי כל כך משמעותי!! מחר אני ישקל במשקל רפואי ואני יראה מה המשקל במדוייק.
בכל מקרה רציתי לדעת אם התפריט שלי בריא ומאוזן:
בבוקר מוקדם הליכה 55 דקות.
בוקר:כוס ברנפלקס עם כוס חלב 3%
+ 1 פרוסת לחם קל מרוחה בקוטג' 5%
צהרים: שניצל ביתי + אורז וכוסמת ( הכל ביחד כוס חד פעמית) + 2 כפות פתיתים+ כף קטשופ
קינוח חטיף אנרגי
ביניים: נס קפה חלב 1% ותפוח ירוק
ערב: סלט - מלפפון עגבניה כף אבוקדו 2 כפות תירס קצת בצל חצי קופסת טונה במים 2 כפות קוטג' 3%
+ 2 פרוסות לחם קל מרוח בגבינה עם זיתים 5%
לילה: דנונה אקטיב עם גרנולה
זה בערך כל יום ככה אני מקפידה על 3 ארוחות גדולות ו2 -3 ביניים.
חשוב לי לציין שאני רוצה להגיע למשקל 52 זהו משקל תקין לפי מה שהבנתי לנתונים שלי. זאת אומרת זה הכי קצת שמותר לי לשקול לפני תת משקל . אז ברצוני להגיע למשקל זה ולהמשיך לשמור עליו. אתה חושב שהתפריט נכון? להוסיף או להוריד משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור
אהרון17/01/2008
נכון גם אני ישר חשבתי שמשהו לא בסדר במשקל כי אם הייתי באמת מרזה כל כך הרבה הייתי מרגישה על הגוף שלי ואני לא מרגישה שינוי כל כך משמעותי!! מחר אני ישקל במשקל רפואי ואני יראה מה המשקל במדוייק.
בכל מקרה רציתי לדעת אם התפריט שלי בריא ומאוזן:
בבוקר מוקדם הליכה 55 דקות.
****** פעילות מצויינת. השתדלי ללכת מהר.
בוקר:כוס ברנפלקס עם כוס חלב 3%
******חלב 1%
+ 1 פרוסת לחם קל מרוחה בקוטג' 5%
***** לחם חיטה מלאה
הוסיפי ירק
צהרים: שניצל ביתי + אורז וכוסמת ( הכל ביחד כוס חד פעמית) + 2 כפות פתיתים+ כף קטשופ
***** לא מומלץ שניצל אלא בשר\עוף ללא עור ושומן\דג צלוי או מבושל
סלט גדול כמנה ראשונה
קינוח חטיף אנרגי
******עדיף פרי. החטיף הינו ממתק מתועש עם כל מיני תוספות כולל סוכר.
ביניים: נס קפה חלב 1% ותפוח ירוק
ערב: סלט - מלפפון עגבניה כף אבוקדו 2 כפות תירס קצת בצל חצי קופסת טונה במים 2 כפות קוטג' 3%
+ 2 פרוסות לחם קל מרוח בגבינה עם זיתים 5%
לילה: דנונה אקטיב עם גרנולה
זה בערך כל יום ככה אני מקפידה על 3 ארוחות גדולות ו2 -3 ביניים.
חשוב לי לציין שאני רוצה להגיע למשקל 52 זהו משקל תקין לפי מה שהבנתי לנתונים שלי. זאת אומרת זה הכי קצת שמותר לי לשקול לפני תת משקל . אז ברצוני להגיע למשקל זה ולהמשיך לשמור עליו. אתה חושב שהתפריט נכון? להוסיף או להוריד משהו?
******התפריט בסדר. עם הפעילות שלך אפשר אפילו קצת יותר.
מתחת ל 53 את בתת משקל. המשקל האידאלי שלך הוא 57
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)