אצות ים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצות ים
    דפי
    31/08/2011

לאחרונה התחלתי לעשות סוג של דיאטה.. יותר נכון, אכילה בריאה ונכונה.
    חברה של אמא שלי אמרה לי שהיא לוקחת אצות ים של סולגאר וזה עוזר לחילוף החומרים ובלוטת התריס.
    אני באמת מעוניינת לקנות אבל מה זה אומר? איך זה בדיוק עובד?
    לא ידעתי שאצות ים יכולות לעזור לרדת במשקל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצות ים

הוספת תגובה

• אצות ים

צוות סופהרב
    01/09/2011

שלום רב,
    אצות ים KELP מכילות יוד אשר משמש לתפקוד תקין של בלוטת התריס האחראית על חילוף החומרים בגוף. אצות ים מומלצות לאנשים אשר בלוטת התריס שלהם מעט עצלה/איטית אך עדיין אינה מטופלת תרופתית באלטרוקסין (אז אינו מומלץ כלל) וזאת מאחר והאצות ממריצות ומגבירות את פעילות הבלוטה. אנשים אשר סובלים מתת פעילות של ב. התריס נוטים להשמין ותהליך של ירידה במשקל יכול להסתייע לפיכך בתוספי תזונה המאיצים את פעילות הבלוטה.

ממצאים מראים כי גם אדם אשר בלוטת התריס שלו מאוזנת לחלוטין יכול לצרוך מינון מוגבל של יוד (עד 300 מק"ג של יוד) מבלי להפר את האיזון של הבלוטה. במוצר KELP של סולגאר יש 300 מק"ג של יוד ולכן ניתן לקחת ממנו * 1 ליום. במידה ואת עושה שימוש במינון זה באופן יומי עליך להקפיד לא לצרוך הרבה מרכיבי יוד בתזונה כדי לא לעבור את המינון המומלץ באופן מצטבר.

כדאי לציין כי המוצר KELP חסר כרגע בשוק ולכן (ובמידה והינך בריאה ולא נוטלת תרופות מרשם), אני ממליצה לך על טבליות אשכוליות ((ALL in One: מוצר הכיל בתוכו יוד KELP אך גם רכיבים נוספים התורמים לתחושת שובע ולהפחתת רקמת השומן.

הערה נוספת: כל תוסף תזונה שהוא אינו מחליף תזונה מסודרת ופעילות גופנית, עבור הראשונה ציינת שאת מסודרת אך לא הזכרת דבר לגבי פעילות גופנית החיונית למטבוליזם תקין, להפחתת רקמות שומן, להמרצת הלבלב, לבריאות לב וכלי דם ועוד ועוד

בררכת בריאות שלמה ודרך צלחה
    שירי מיטל - צוות סולגאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו