טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום גליתי שאני בהריון כבר 5 שבועות. כבר הייתי פעמיים בהריון ושניהם הסתיימו כשלעובר לא היה דופק בין שבוע 8 ל10.. אני יודעת שיש לי אנמיה ולא יודעת אם זה שאכלתי המון קוטג וסלטים עזר לי..(בהריונות הקודמים) בקיצור אני צריכה תפריט. לא יודעת אם הגוף שלי מקבל את מה שהוא צריך עם לחם וקוטג... צהריים אין לי בעיה לאכול בשרי וכל דבר אחר אבל לפעמים אני אמשיך לאכול גבינה גם בצהריים. האם זה בריא בשבילי כמות כזאת של גבינה? (גביע ליום) איזה תוספי מזון אני צריכה להתחיל להוסיף לארוחות שלי? וממה להתרחק, להתרחק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי אלינור, את צריכה לעלות את צריכת הברזל, B12 וחו' פולית לפיכך חשוב שהתזונה שלך תהיה מגוונת ועשירה יותר מלחם וקוטג' בלבד. לתפריט שלך הייתי מוסיפה ביצים, הודו, עוף, דגים (לא דג נע), בשר בקר טרי רזה, אגוזים (בעיקר אגוזי מלך), שקדים, טחינה / שומשום, זרעי פשתן טחונים, לחם דגנים מלא, ריקוטה (עשירה בסידן - לגוון את הקוטג'), יוגורט ביו 3%, קוואקר / גרנולה וגם תוסף תזונה פרנטל - שמתאים להריון. אם את רוצה לבנות תפריט שיכלול את המזונות ויתאים לצרכים שלך פני לדיאטנית לפחות לייעוץ אחד כדי לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים