איזה עוגה הכי מומלצת לדיאטה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה עוגה הכי מומלצת לדיאטה?
    רחל
    06/09/2011

היי. אני בת 20 ורוצה לעשות דיאטה, המשבר שלי בעיקר בא ממתוק, אני לא מכורה למתוק, אני יכולה להגמל מזה אבל לא בהתנזרות דרסטית, לכן חשוב לי לפנק את עצמי עם טיפה מתוקים בתחילה,
    רציתי לדעת איזה עוגה הכי פחות משמינה והכי קלה לעיקול וכו, בגדול אני אתן כותרות
    *עוגת גבינה
    *עוגת שיש
    *עוגת שוקולד
    *עוגת גזר
    אשמח לקבל תשובה.
    אם יש איזה עוגה שלא בקטגוריה הנל, אשמח לא פחות.
    תודה,

רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה עוגה הכי מומלצת לדיאטה? - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    06/09/2011

שאלה טובה אבל התשובה לא פשוטה.
    זה מאוד מאוד תלוי במצרכים ששמים בעוגה. ואני אתן דוגמאות: עוגת גבינה יכולה להיות מבוססת על גבינת שמנת / מסקרפונה או שמנת מתוקה ויכולה להיות מבוססת על גבינת 5% ולבן. עוגת שוקולד - יכולה להיות מבוססת על שוקולד מריר בכמות שונה (100 גרם ואפילו 500 גרם) או על קקאו, לעוגת גזר אפשר להוסיף חמאה ואפשר גם לשים שמן, ויש כאלה עם אגוזים או בלי. יש לזה משמעות גדולה בערך התזונתי והקלורי הסופי לכן - כל עוגה לגופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיפה עוגת גבינה 5%

אהרון רזון
    06/09/2011

לקבלת מתכון לעוגת גבינה מופחתת סוכר ושומן (אפשר גם ללא אפיה) מומלץ לפנות לפורום "בישול בריאות, מתכוני בריאות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו