טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני בת 20 ורוצה לעשות דיאטה, המשבר שלי בעיקר בא ממתוק, אני לא מכורה למתוק, אני יכולה להגמל מזה אבל לא בהתנזרות דרסטית, לכן חשוב לי לפנק את עצמי עם טיפה מתוקים בתחילה, רציתי לדעת איזה עוגה הכי פחות משמינה והכי קלה לעיקול וכו, בגדול אני אתן כותרות *עוגת גבינה *עוגת שיש *עוגת שוקולד *עוגת גזר אשמח לקבל תשובה. אם יש איזה עוגה שלא בקטגוריה הנל, אשמח לא פחות. תודה,
רחלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלה טובה אבל התשובה לא פשוטה. זה מאוד מאוד תלוי במצרכים ששמים בעוגה. ואני אתן דוגמאות: עוגת גבינה יכולה להיות מבוססת על גבינת שמנת / מסקרפונה או שמנת מתוקה ויכולה להיות מבוססת על גבינת 5% ולבן. עוגת שוקולד - יכולה להיות מבוססת על שוקולד מריר בכמות שונה (100 גרם ואפילו 500 גרם) או על קקאו, לעוגת גזר אפשר להוסיף חמאה ואפשר גם לשים שמן, ויש כאלה עם אגוזים או בלי. יש לזה משמעות גדולה בערך התזונתי והקלורי הסופי לכן - כל עוגה לגופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד