טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נכבדי, האם /איך כדאי להישתמש בתוסף מסוג כזה?(שמו :טרמולוס אקסטרים) האם ניתן /כדאי להישתמש בו באופן קבוע ??אם כן, באיזה מינון ??התחלתי את השימוש בו זה מכבר (5 חודשים)ואני נוטל כל יום ממנו כ 2-3 טבליות .אחת לפני ארוחת הבוקר , אחת לפני ארוחת הצהריים ואחת לפני האימון . עליי לציין שאני מבצע פעילות גופנית כולל חדר כושר כמעט כל יום . אני שואל את השאלה הנל כיוון שאני עדיין לא הגעתי ליעד של המשקל ואחוזי השומן הרצויים בעבורי ..כמו כן ,אני עדיין רואה מגמת התקדמות בתהליך .
אשמח כמובן לשמוע את חוות דעתך בכל הנוגע לשורף השומנים מהסוג הנ"ל וההמלצות לצריכתו.
בברכה ובכל הכבוד , שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי לאכזב אותך, אך לא אוכל לתת לך הדרכה לגבי צריכתו של התוסף, בגלל שאין מוצר ששורף שומנים. (לפחות לא בדרך הבריאה). במקרה הטוב, מוצר כזה מיותר ומזיק לכיס, ובמקרה הגרוע מזיק גם לבריאות וגורם להשמנה עם הפסקת נטילתו. אתה רואה מגמת התקדמות בזכות האימונים, ורק התמדה בהם יחד עם תזונה נכונה יביאו אותך ליעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים