טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי ב' . אני חולה בהפרעות אכילה קרוב ל12 שנה. אני בת 23,נמצאת בטיפול פרטי. היתי חולה מאוד והגעתי לתת משקל מאוד קיצוני בעבר. היום אני כבר שוקלת קרוב לשנה במשקל היעד שלי. אני 1.60 והמשקל שלי נע בין 47 ל-49. אני לא מצליחה לשמור על משקל סטבילי. אף על פי כך שאני אוכלת כל יום כמעט אוטו הדבר בידיוק. בחודשיים האחרונים התחלתי לקבל התקפי חרדה מאוד קשים. שבעקבותם ירדתי במשקל והגעתי ל46.והרגשתי נורא ואיום. אך היתי מאוד מרוצה מאיך שהגוף שלי היה נראה במשקל ההוא. האם זה באמת עד כדי כך קריטי אם אשקול 46 קילו ? אני ממש אוהבת את הגוף שלי במשקל הזה. לא נוח לי במשקל 48.ממש קשה לי איתו. ולמה אני לא מצליחה לשמור על משקל יציב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בתת-משקל גבולי, שבהחלט אפשר לחיות אתו, ומבחינת העליה במשקל לא הייתי מייעץ לך לעשות מאמצים אל-אנושיים, אלא לנסות לשמור עליו ולהתרכז בטיפול בצד הנפשי. את לא מצליחה (בינתיים) לשמור על משקל יציב בגלל הכלל האומר שהגוף תמיד שואף לחזור למשקלו הקודם, וזה נכון לשני הכיוונים. מי כמו אלה שנלחמים כל החיים בשומן, יודע את זה... מלבד זה, הסטוריה של 12 שנים עשתה משהו לגוף, ולאו דווקא בכיוון החיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד