שאלה דחופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה.
    ב'
    06/09/2011

שלום, שמי ב' . אני חולה בהפרעות אכילה קרוב ל12 שנה. אני בת 23,נמצאת בטיפול פרטי. היתי חולה מאוד והגעתי לתת משקל מאוד קיצוני בעבר. היום אני כבר שוקלת קרוב לשנה במשקל היעד שלי. אני 1.60 והמשקל שלי נע בין 47 ל-49. אני לא מצליחה לשמור על משקל סטבילי. אף על פי כך שאני אוכלת כל יום כמעט אוטו הדבר בידיוק. בחודשיים האחרונים התחלתי לקבל התקפי חרדה מאוד קשים. שבעקבותם ירדתי במשקל והגעתי ל46.והרגשתי נורא ואיום. אך היתי מאוד מרוצה מאיך שהגוף שלי היה נראה במשקל ההוא. האם זה באמת עד כדי כך קריטי אם אשקול 46 קילו ? אני ממש אוהבת את הגוף שלי במשקל הזה. לא נוח לי במשקל 48.ממש קשה לי איתו. ולמה אני לא מצליחה לשמור על משקל יציב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה.

הוספת תגובה

• 46 ק"ג לא סוף העולם!

אהרון רזון
    06/09/2011

את בתת-משקל גבולי, שבהחלט אפשר לחיות אתו, ומבחינת העליה במשקל לא הייתי מייעץ לך לעשות מאמצים אל-אנושיים, אלא לנסות לשמור עליו ולהתרכז בטיפול בצד הנפשי.
    את לא מצליחה (בינתיים) לשמור על משקל יציב בגלל הכלל האומר שהגוף תמיד שואף לחזור למשקלו הקודם, וזה נכון לשני הכיוונים. מי כמו אלה שנלחמים כל החיים בשומן, יודע את זה... מלבד זה, הסטוריה של 12 שנים עשתה משהו לגוף, ולאו דווקא בכיוון החיובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו