חייב עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה!
    שרון
    08/09/2011

שלום רב!
    אני ישר אפתח ואדבר בכנות, משהו כמו בערך 3 שנים אני עוסק בספורט אם זה כדורגל בשנתיים האחרונות או אם זה עבודה אישית כגון : קפיצה על חבל , סטים של כפיפות מרפקים ובטן אך עדיין יש לי שומנים בבטן אני בן 17 מטר 184 שוקל כ 65 קג אני לא יגיד על עצמי שאני שמן אך בהחלט אין לי ריבועים ובינתיים אפילו לא קרוב בעיקר ניתן לראות יותר שומן בבטן התחתונה , רציתי שתמליצו לי על איך אני יכול לשנות את המצב דרך תזונה טובה ( בבקשה אל תדברו תכתבו במושגים של קלוריות, חלבונים וכו... כי אני לא מבין אותם , היתי שמח את תכתבו סוגי אוכל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה!

הוספת תגובה

• חייב עזרה! - תגובה

אהרון רזון
    08/09/2011

מבנה הגוף והתפלגות תאי השומן נקבעים גנטית ואין אפשרות להשפיע על ידי מאכלים מסויימים.
    אתה לא תוכל להוריד את השומן לפי בחירתך. רק הרזיה כללית ממיסה שומן גם במקומות הרצוים, אבל אצלך אין מקום להרזיה כיוון שאתה כבר נמצא בתחתית טווח המשקל התקין.
    המשך באימונים לצורך כושר כללי, בריאות, הרגשה טובה וחיזוק השרירים, אבל עליך לדעת שלא כל אחד יכול לפתח ריבועים, או יותר מדוייק לחשוף אותם (אולי אתה תופתע לטובה, מי יודע...) בגלל שגם זה עניין גנטי (שייך למבנה הגוף).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו