לא מצליחה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרדת במשקל
    ענבל
    10/09/2011

הי :)

בשנה האחרונה העליתי 6.5 ק"ג ולפני שבועיים התחלתי דיאטה בנסיון להוריד (לפחות חלק!) ממה שהעליתי. אני בת 32 גובהי 165 ס"מ ושוקלת היום 59 ק"ג.
    אני כבר שבועיים עושה דיאטה של בין 1000-1200 קלוריות ליום, אוכלת המון ירקות, פחממות מורכבות (אורז מלא, קמח מלא) חלבונים, לא נוגעת בכלל בחטיפים מלוחים, בבצקים בעוגיות, שוקולדים ובאמת באמת משתדלת... אני גם עושה הליכות מהירות פעמיים-שלש בשבוע בין שעה לשעה וחצי כל פעם.
    האם זה הגיוני שבשבועיים ירדתי בקושי חצי קילו????
    אני סופרת כל קלוריה שנכנסת לגוף שלי ואוכלת הרבה פחות מלפני הדיאטה. לכאורה עושה כל מה שצריך ולא מבינה למה הירידה כ"כ איטית? האם אני עושה משהו לא נכון?
    אשמח אם תעזרו לי להבין...

ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לרדת במשקל

הוספת תגובה

• זה נכון מה שאת עושה

אהרון רזון
    10/09/2011

אבל אם את כבר סופרת קלוריות, אז לא פחות מ-1200, כי הגוף לא אוהב שמרעיבים אותו ולא מספקים לו את מלוא הערכים התזונתיים להם זקוק, ולעיתים מתגונן על ידי הורדת קצב חילוף החומרים. מה שכן עשוי להביא תוצאות מוחשיות, היא הרחבת הפעילות האירובית לכל יום תוך העצמתה בהתאם לכושר האישי.
    יחד עם הנאמר, עליך לדעת שקצב ההרזיה לא חשוב, מה עוד שמשקלך תקין לחלוטין, אלא
    ההתמדה ובעיקר השמירה על ידי אורח חיים בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו