קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    לירון
    11/09/2011

כמה קלוריות עליי לצרוך ביום במידה ואני רוצה לרדת במשקל?
    אני בחורה בת 20. שוקלת 54 ק"ג וגובהי 165 ס"מ.
    הייתי שמחה להוריד 3-4 קילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• משקלך אידאלי, אפילו קצת נמוך

אהרון רזון
    11/09/2011

את לא צריכה לרזות או להתעסק בספירת קלוריות, אלא לאכול אוכל בריא ולעסוק בפעילות גופנית סדירה . נסיון הרזיה ללא צורך, עלול לפגוע בבריאות ומוביל לעיתים להשמנה עתידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכל לפרט...

לירון
    11/09/2011

מה זאת אומרת לאכול בריא?
    אני יודעת שזו נשמעת שאלה מטופשת אבל מרוב המידע שקראתי באינטרנט והגישות השונות הקיימות אני מבולבלת לגמרי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאכול בריא

אהרון רזון
    11/09/2011

להמנע או לצמצם דרסטית:
    דברי מתיקה, חטיפים, משקאות ממותקים, חמאה, מרגרינה, מוצרים מתועשים כגון דגני בוקר, שימורים, אוכל מוכן, אבקת מרק, בשר מעובד (פסטרמה, נקניק, נקניקיות, קבב,
    המבורגר), טיגון, בשר שמן, גבינות מעל 5%, דברי מאפה (בורקס, פיצה, קרואסונים וכו").

לאכול:
    שפע ירקות מגוונים, כמה פירות ביום, קטניות, דג טרי , עוף ללא עור ושומן, בקר טרי רזה, מוצרי חלב דלי שומן, מוצרי קמח ודגנים מלאים, שומנים בריאים (שמו זית מכבישה
    קרה, אבוקדו, שומשום ומוצריו, אגוזים בקליפה, שקדים). בגלל ערכם הקלורי הגבוה, אין להגזים בשומנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו