שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נועה
    12/09/2011

אני בת 17 אני כבר חודש בדיאטה וממשקל 61 יירדתי ל56 וחצי היעד שלי הוא לשקול 51 קילו , במשך כל החודש הראשון לא אכלתי לחם בכלל והתחליף שלי היה פריכיות אורז , אני מרגישה קושי ורוצה לחזור לאכול לחם, לפחות פרוסות לחם קל במקום פריכיות אורז, השאלה שלי היא כמה פרוסות לחם קל מותר לאכול ביום? ולגבי פעילות ספורטיבית אני עושה כל-יום הליכה חצי שעה, זה מספיק? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אהרון רזון
    12/09/2011

אני לא יודע אם משקלך תקין בגלל שאינך מציינת את הגובה, אבל ללא קשר, לחם עדיף מבחינה תזונתית על פריכיות אורז. כמות הלחם תלויה ביתר המרכיבים של התפריט היומי, אך באופן כללי, 4 פרוסות לחם קל מקמח מלא זה בסדר.
    חצי שעה כל יום עשויה להספיק, אם ההליכה נמרצת וכוללת קטעי ריצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה

נועה
    12/09/2011

הגובה שלי הוא 161 וכן בסיום ההליכה אני תמיד נוהגת לערוך ריצה! תודה על התשובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהיה קשה להגיע למשקל הרצוי

אהרון רזון
    12/09/2011

כיוון שאין לך עודף של ממש.. בכל מקרה אל תרעיבי את עצמך (כי התוצאה תהיה הפוכה לטווח ארוך), לעומת זאת והרחבי את הפעילות הגופנית, וזה יעזור לך להתקרב למטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו