ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    לירון
    14/09/2011

אני בת 20. גובי 165 ס"מ ואני שוקלת 54-55 בערך.
    אני רוצה להוריד 4 קילו. איך לעשות זאת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• מקפיצה

לירון
    14/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

אהרון רזון
    14/09/2011

את מבקשת להגיע לגבול תת-משקל. זה לא קל ולא מומלץ. נסיון להרזיה ללא צורך
    מוביל להחלשת הגוף ולעתים קרובות להשמנה עתידית.
    אם בכ"ז את לא מוותרת, המשיכי לאכול כמו עכשין, בהנחה שאת אוכלת בריא, ובצעי כל יום לפחות שעה וחצי פעילות אירובית ופעמיים-שלוש בשבוע אימוני כוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו....

לירון
    14/09/2011

שאני לא ממש אוכלת בריא.. זאת אומרת את הארוחות העיקריות שלי (צהריים וערב) בריאות ומכילות ירקות חלבונים ופחמימות מלאות, הבעיה היא שאני מנשנשת הרבה שטויות אוכלת מתוקים והרבה דברים לא בריאים. זו הסיבה שבגללה השמנתי (שקלתי עד לא מזמן 52) ואני רוצה לחזור למשקל הקודם שלי..
    ממש קשה לי בשעות אחר הצהריים שבא לי לאכול משהו ותמיד יש לי את התשוקה הבלתי מוסברת הזאת למתוק..
    מה עושים כדי למנוע זאת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו.... - תגובה

אהרון רזון
    14/09/2011

אני רואה שאת יודעת מה השמין אותך ומה לא בריא לאכול. נסי לאכול כל 3 שעות אוכל בריא, כך שתמנעי את התקפות הזלילה של אחה"צ. גם שתיית הרבה מים בעת משבר עשויה לעזור. אם תתעסקי מספיק בפעילות גופנית, ייתכן שהכמיהה למתוק תחלש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה

טל
    15/09/2011

אל תחכי עד שמתעוררת התשוקה למתוק אלא תתכנני מראש שיש איזה ממתק קטן או משהו ספציפי שמותר לך לאכול, ותחליטי שרק אותו את אוכלת.

תשתמשי בממתק הזה - אפילו עוגיה אחת ממש טעימה או רוגלך אחד - כדי שלא תתבאסי מזה שאת מוותרת על מתוק, ובשאר היום תאכלי רק מזון בריא כמו שאת רגילה (ואת בטח יודעת מה בריא - ירקות, פירות, חומוס, טחינה, קטניות, לחם מלא, אורז מלא וכו').

ככה אין שום סיבה שלא תרזי, אפילו אם טיפה יותר לאט, ותמשיכי להנות מהחיים. מניסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי

אביבית שי
    18/09/2011

למרות שמה שאת מבקשת באמת נראה קצת קיצוני, זה כמו שייעצו לך להקפיד על מאכלים בריאים , עם ערכים תזונתיים. פשוט תחליטי , ככה בבום שזהו, את לא אוכלת יותר מזון שלא נותן לך כלום! יכול להיות שזה קצת קיצוני, אבל לפעמים מציל נפשות, אני החלטתי על זה ביום בהיר בו קבלתי כאבי בטן נוראיים מתזונה לקויה שלי שהגיעה לשיאה עם כאבי בטן מבורקס שכנראה לא היו בשיאם.. כמעט הגעתי למיון...
    בקיצור, תאכלי מזון כמה שיותר "מהחי" מה שנקרא, כמה שפחות מתוק (סוכר, שוקלוד, ואם כבר טבעי (פירות.. פירות יבשים) וכמה שפחות אוכל מעובד וקנוי (למשל אפשר להחליף את החומוס הקנוי בבייתי, או להכין עם החומוס להכנה בייתית של יכין) , וכך הלאה.. קפיש? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו