טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כל הזמן חושבת על גלידה! אני לא מתקרבת אליה, ואני לא קונה אותה אבל אני כל הזמן חושבת עליה ועל הטעם וזה גורם לי להיות עצובה כי אני לא מרשה לעצמי לאכול גלידה! כל-כך רוצה גלידה בגביע, גלידה טעימה 3 שוקולדים של שטראוס!!! אבל אני פשוט לא מרשה לעצמי לקנות את החבליה כי תוך יומיים היא תיעלם! אני גם לא רונה חד-פעמי כשאני בקניון או משו כזה כי זה בזבוז של 150-300 קלוריות!!! אבל אני כל-כך רוצה!!! בא לי לבכות! אני רוצה גלידה! מילקשייק!!!!! אני רוצה-רוצה-רוצה!!! תעזרו לי לחסל את הרצון!!!! בעקבות השינוי לאכול בריא עשיתי כל-כך הרבה ויתורים! אני לא שמנה ואף פעם לא הייתי(טוב נו..בגיל שנתיים!) וכל-פעם שהייתי אוכלת גלידה(לפעמיים 3 פעמים ביום!) והייתי אוכלת עוגות ושווארמה ולא הייתי ממש משמינה..(המשקל תמיד התנדנד אבל לא עלה בהרבה- יותר מקילו) ועכשיו כל פעם שאני חושבת אם אני אוכל את זה אני אשמין!!! אני רוצה להפסיק לחשוב על שטויות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אף אחד לא אומר שאסור לאכול גלידה אבל צריך לקחת בחשבון כל דבר שניכנס לפה ולהתחשבן , צריך להוריד מהתפריט משהוא שווה ערך של גלידה. בנוסף לכך אם את שומרת במשך הרבה זמן לא יקרה כלום אם באופן חד פעמי פעם בהרבה זמן תאכלי גלידה. והחשוב ביותר זה לדעת לשלוט בכמות שאת אוכלת ולהסתפק בכמויות קטנות רק בשביל הטעם בין כך כל ההמשך הוא בעל טעם דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד