בא לי לבכות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בא לי לבכות!
    יעלי
    21/01/2008

אני כל הזמן חושבת על גלידה!
    אני לא מתקרבת אליה, ואני לא קונה אותה אבל אני כל הזמן חושבת עליה ועל הטעם וזה גורם לי להיות עצובה כי אני לא מרשה לעצמי לאכול גלידה!
    כל-כך רוצה גלידה בגביע, גלידה טעימה 3 שוקולדים של שטראוס!!!
    אבל אני פשוט לא מרשה לעצמי לקנות את החבליה כי תוך יומיים היא תיעלם! אני גם לא רונה חד-פעמי כשאני בקניון או משו כזה כי זה בזבוז של 150-300 קלוריות!!! אבל אני כל-כך רוצה!!! בא לי לבכות!
    אני רוצה גלידה! מילקשייק!!!!! אני רוצה-רוצה-רוצה!!!
    תעזרו לי לחסל את הרצון!!!! בעקבות השינוי לאכול בריא עשיתי כל-כך הרבה ויתורים! אני לא שמנה ואף פעם לא הייתי(טוב נו..בגיל שנתיים!)
    וכל-פעם שהייתי אוכלת גלידה(לפעמיים 3 פעמים ביום!) והייתי אוכלת עוגות ושווארמה ולא הייתי ממש משמינה..(המשקל תמיד התנדנד אבל לא עלה בהרבה- יותר מקילו) ועכשיו כל פעם שאני חושבת אם אני אוכל את זה אני אשמין!!! אני רוצה להפסיק לחשוב על שטויות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בא לי לבכות!

הוספת תגובה

• דווקא גלידה? דווקא בחורף?

אהרון
    21/01/2008

למה לא סלט פירות עם לבן (אפשר להוסיף סוכרזית)? אם את מתעקשת על משהו קפוא, הקפיאי בפריזר. בתיאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר רוני חרמון
    22/01/2008

אף אחד לא אומר שאסור לאכול גלידה אבל צריך לקחת בחשבון כל דבר שניכנס לפה ולהתחשבן , צריך להוריד מהתפריט משהוא שווה ערך של גלידה.
    בנוסף לכך אם את שומרת במשך הרבה זמן לא יקרה כלום אם באופן חד פעמי פעם בהרבה זמן תאכלי גלידה.
    והחשוב ביותר זה לדעת לשלוט בכמות שאת אוכלת ולהסתפק בכמויות קטנות רק בשביל הטעם בין כך כל ההמשך הוא בעל טעם דומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו