ירידה במשקל עם מראה רופס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל עם מראה רופס
    B
    24/09/2011

שלום רב.
    שמי אריק בן 25 , ב8 חודשים האחרונים רזיתי 8 קילו מתזונה נכונה ואימוני כושר.
    כעת אני מתאמן 4 פעמים בשבוע במכון אימון משקולות.
    אני אוכל תפריט בן 2200 קלוריות.אני לא רוצה להרזות עוד ולכן אני במן שמירה על משקלי,אך זה לא מצליח לי ואני יורד במשקל אבל במראה אני נראה יותר "שומני" ורופס.נראה לי שהירידה באה משרירים ולא משומן.
    מה לעשות? התפריט שלי:
    בוקר:
    2 מעדני 0 אחוז של דנונה.
    ביניים:
    כריך מלחם קל עם 2 דיסקיות של פסטרמה 1 אחוז שומן.
    צהריים:
    2 כוסות אורז עם כ-200 גרם חזה עוף.
    ביניים:
    2 פירות בינוניים
    ערב:
    3 פרוסות לחם מלא
    1 ביצה
    1 טונה

זה התפריט שלי במהלך היום ואני רק יורד איתו במשקל למרות שהוא נועד לשמירה על משקלי.
    הירידה במשל אני חוזר ואמר היא לא משומן אלא משריר כי אני עולה בהקיפים ונראה פחות מוצק.
    מה לעשות מה אני לא עושה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל עם מראה רופס

הוספת תגובה

• ירידה במשקל עם מראה רופס - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    25/09/2011

הי,
    אני לא יודעת מי נתן לך את התפריט "שמירה", אבל הוא בטח לא מכיל 2,200 קק"ל. אולי 1500 קק"ל בקושי. כנראה שאתה אוכל מעט מידי יחסית למה שאתה שורף, ולא צורך מספיק חלבון ולכן אתה מאבד מסה ובעיקר שריר. אין לי את הנתונים הגופניים שלך , אבל אם אתה עושה אימוני כוח 4 פעמים בשבוע - תוודא שאתה צורך מספיק חלבון (לפחות 1 גרם לכל ק"ג משקל), ותוספיף גם פחמימות מורכבות - כמו דגנים מלאים / קוואקר, פסטה חיטה מלאה וכו'..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנתונים שלי

B
    25/09/2011

אני בן 25.
    גובה 1.75 משקל כרגע 63.
    התחלתי את תפריט "השמירה" עם משקל של 67(שבו נראתי הרבה יותר טוב חיצונית).
    אלו הם כמויות החלבון שאני אוכל פלוס מינוס.ואני מתאמן עם משקולות.
    האם זה מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

B
    25/09/2011

האם זה שאכלתי במשך כמה חודשים ככה פגע לי בחילוף החומרים?
    כלומר שאם פעם הייתי צריך לאכול איקס קלוריות בכדי לא להשמין ולא להרזות כעת אני צריך פחות מאיקס קלוריות? ואם כן האם זה בר תיקון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מישהו?

B
    29/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/09/2011

על פי הנתונים שלך, אתה כן צורך מספיק חלבון. אתה צריך להוסיף פחמימות ופעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע. כדי לדעת יותר במדויק רצוי שתבצע אבחון מטבולי כדי לדעת מה ההוצאה המדויקת שלך ומה אחוזי השומן המדויקים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו