טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילדתי בניתוח קיסרי דחוף חודש לפני זמן הלידה המשוער.
אני כמעט 3 חודשים מנסה לעשות דיאטה ובינתיים ירדתי 7 קילו ואינני מצליחה להוריד יותר.
ניסיתי דיאטת הרעבה ואכלתי ארוחה אחת ביום, ניסיתי לאכול גם 2 ארוחות ביום ובאמצע משהו קטן, ניסיתי לעשות הליכות יותר ארוכות ברגל - אינני יודעת מה עוד לעשות.
הגובה שלי הוא 1.50 ומשקלי כרגע הוא 59 ק"ג ולפני הלידה שקלתי 50 ק"ג.
שאלותיי הן:
1. האם זה הגיוני שביום אחד אפשר לעלות קילו?
2. מה אני יכולה לשפר אצלי בכדי שאמשיך לרדת במשקל?
מודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. האם זה הגיוני שביום אחד אפשר לעלות קילו? *****בהחלט, ואף יותר, אבל זה לא שומן אלא נוזלים ותכולת מערכת העיכול. תאורטית אפשר גם להוסיף קילו שומן, אבל בשביל זה צריך לאכול המון
2. מה אני יכולה לשפר אצלי בכדי שאמשיך לרדת במשקל? *****דיאטה מתונה ומאוזנת, מחולקת ל5-6 ארוחות קטנות ביום תוך המנעות ממתוק (כולל משקאות) ומאכלים שמנים. פעילות גופנית אירובית לפחות שעה כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד